Caravanstalling Stichtse Vecht

Winter openingstijden

Het seizoen zit er bijna weer op, de meeste caravans zal al weer terug. Ook wij gaan daarom overstappen naar onze

winter openingstijden. Dat is op maandag van 10.00 tot 17.00 en op zaterdag van 9.00-12.00 uur. (alléén als dit voor 1 november was aangegeven (zichtbaar A4 papier), anders moet u wachten tot 15 maart 2017!)

Spullen in of uithalen tijdens de winterstalling. Graag altijd hiervoor een afspraak maken. Daarnaast willen wij  u vragen om alleen echt noodzakelijk spullen (paspoort. medicijnen etc) er in of eruit te komen halen (geen slaapzakken, stoelen etc.). Gezien de winter staat de stalling bomvol en is dit niet altijd makkelijk te organiseren. Vaak moet de caravan eruit gereden worden en dit kost er veel tijd, graag uw begrip hiervoor!

** van 25 december 2016 tot 2 januari 2017 zijn we geheel gesloten.**