Caravanstalling Stichtse Vecht

Locatie Veronica

Nieuwe locatie Veronica

Vanaf half juni 2019 openen we onze nieuwe stalling, Caravanstalling Stichtse Vecht, locatie Veronica!

De locatie bevindt zich 800 meter verder op de gageldijk dan waar de huidige stalling gelegen ligt, op gageldijk 97a.
Tot 2 jaar geleden was dit een tuincentrum voor perkplanten, ook wel bekend onder de naam Veronica! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe stalling: de website moet aangepast worden logo’s, borden, maar uiteraard ook de loods moet stallingswaardig worden gemaakt! Er moet nog wel het een en ander gedaan worden in de loods, waaronder o.a. de brandvoorzieningen realiseren. Wilt u klant worden bij onze nieuwe stalling, dat kan, we hebben voldoende plek voor caravans, vouwwagens, boottrailers! helaas is de door rij hoogte voor campers te laag.

Aanmelden nieuwe locatie

U kunt zicht aanmelden via het aanmeldformulier: Locatie Veronica. Wilt u nu een stalling en kunt u niet wachten tot half juni 2019, dan kunt u wel een contract voor locatie Veronica aangaan, maar tijdelijk uw caravan, vouwwagen stallen bij onze locatie Caravanstalling Stichtse Vecht op gageldijk nummer 29.
Wanneer Veronica gereed is verplaatsen wij/(of u) hem daarheen! Dit is geen enkel probleem!

Opening nieuwe locatie

Verwachting is dat we eind augustus echt open gaan op de nieuwe locatie. We gaan ervoor zorgen dat het net zo netjes en verzorgt wordt als u van ons gewend bent. Onze nieuwe medewerker, Kees van de Kant gaat de stalling draaien, hij is nu per 1 mei alvast gestart bij de locatie nr 29 en daar kunt u dan ook met hem kennis maken. Tot die tijd kunt u de caravan/vouwwagen wel eerder brengen maar dan tijdelijk op locatie gageldijk 29. Ergens na de zomervakantie verplaatsen we de caravans naar de nieuwe locatie.  De rioolwerkzaamheden aan de gageldijk vinden voor de locatie van Veronica plaats, mede in combinatie dat we de medewerker ook op locatie gageldijk 29 kunnen inzetten hebben we ervoor gekozen om iets later op locatie Veronica open te gaan, zodat we meer voorbereidingstijd hebben en Kees efficiënt op de gageldijk 29 kunnen inwerken!

Openingstijden ‘anders’

De openingstijden (1 april tot 1 november) worden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur, en van 14.00 tot 19.00 uur, woensdag gesloten, zaterdag van 8.30-12.00 uur en zondag 19.30-20.00 (alleen voor terugbrengen), gesloten op feestdagen. Winteropeningstijden dezelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht. Verschil met gageldijk 29 is dus woensdag gehele dag gesloten, de middagen pas vanaf 14.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur geopend en op zondag van 19.30-20.00 uur.

Tarieven

Tarieven: Zullen hetzelfde zijn als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, zie elders deze website!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: hetzelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, (op openingstijden na dan).

Vragen

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Telefoon: 030-2618389 / Mail: Info@caravanstallingstichtsevecht.nl

** Aanbieding nieuwe klanten!

**Ontvang bij tekenen van een nieuw contract voor locatie Veronica een gratis weekend kamperen op camping Heino te Heino (Overijssel).  Gratis weekend kamperen op camping Heino geldt buiten de vakantieperiode. U ontvangt de waarde cheque bij het tekenen van een overeenkomst (jaarstalling) voor het stallen van de caravan of vouwwagen.  Waardebon is niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar aan anderen en deze aanbieding geldt t/m 1 oktober 2019.

 www.campingheino.nl