Caravanstalling Stichtse Vecht

Locatie Veronica

Nieuwe locatie Veronica

Sinds de zomer 2019 hebben wij een nieuwe stalling, Caravanstalling Stichtse Vecht, locatie Veronica!

De locatie bevindt zich 800 meter verder op de gageldijk dan waar de huidige stalling gelegen ligt, op gageldijk 97a.
Tot 2 jaar geleden was dit een tuincentrum voor perkplanten, ook wel bekend onder de naam Veronica! We zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de nieuwe stalling: de website moet nog deels worden aangepast; logo’s, borden, maar uiteraard ook de loods is stallingswaardig gemaakt! Er moet nog wel het een en ander gedaan worden in de loods, waaronder o.a. de brandvoorzieningen realiseren. Wilt u klant worden bij onze nieuwe stalling, dat kan, we hebben voldoende plek voor caravans, vouwwagens, boottrailers! helaas is de door rij hoogte voor campers te laag.

Aanmelden nieuwe locatie  (alleen jaarstalling, winterstalling = vol)

U kunt zicht aanmelden via het aanmeldformulier: Locatie Veronica. U brengt de caravan, vouwwagen eerst naar de locatie Caravanstalling Stichtse Vecht op gageldijk nr 29, daar regelen wij het contract etc. Wij verplaatsen hem naar de nieuwe stalling. Volgend jaar vanaf 15 maart 2020, zal Kees van der Kant binnen de openingstijden daar aanwezig zijn! Wilt u uw caravan ophalen deze winterperiode en heeft u een contract voor locatie Veronica, geef dit dan door, dan kunt u hem ophalen bij gageldijk 29!

Opening nieuwe locatie

De nieuwe locatie is geopend, en de eerste caravans staan op de nieuwe locatie.  Doordat de rioolwerkzaamheden nog bij gageldijk 97a voor deur bezig zijn, laten we voorlopig het halen en brengen via gageldijk 29 verlopen. Hier kunnen we het contract regelen. Vanaf 15 maart 2020 zal Kees van de Kant constant binnen de openingstijden bij de nieuwe locatie aanwezig zijn. Tot die tijd laten we de haal en brengen dus via onze oude locatie verlopen.  Wij rijden uw object naar de nieuwe locatie, en halen hem op als u hem toch nog wilt komen ophalen!

Openingstijden ‘anders’

De openingstijden (1 april tot 1 november) worden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur, en van 14.00 tot 19.00 uur, woensdag gesloten, zaterdag van 8.30-12.00 uur en zondag 19.30-20.00 (alleen voor terugbrengen), gesloten op feestdagen. Winteropeningstijden (alléén op afspraak bezoeken) dezelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht. Verschil met gageldijk 29 is dus woensdag gehele dag gesloten, de middagen pas vanaf 14.00 uur en zaterdag tot 12.00 uur geopend en op zondag van 19.30-20.00 uur.

Tarieven

Tarieven: Zullen hetzelfde zijn als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, zie elders deze website!

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: hetzelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, (op openingstijden na dan).

Vragen

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Telefoon: 030-2618389 / Mail: Info@caravanstallingstichtsevecht.nl

** Aanbieding nieuwe klanten!

**Ontvang bij tekenen van een nieuw contract voor locatie Veronica een gratis weekend kamperen op camping Heino te Heino (Overijssel).  Gratis weekend kamperen op camping Heino geldt buiten de vakantieperiode. U ontvangt de waarde cheque bij het tekenen van een overeenkomst (jaarstalling) voor het stallen van de caravan of vouwwagen.  Waardebon is niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar aan anderen en deze aanbieding geldt t/m 31 oktober 2019.

 www.campingheino.nl