Caravanstalling Stichtse Vecht

Locatie Veronica

Vanaf half juni 2019 openen we onze nieuwe stalling, Caravanstalling Stichtse Vecht, locatie Veronica!

De locatie bevindt zich 800 meter verder op de gageldijk dan waar de huidige stalling gelegen ligt, op gageldijk 97a.
Tot 2 jaar geleden was dit een tuincentrum voor perkplanten, ook wel bekend onder de naam Veronica! We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de nieuwe stalling: de website moet aangepast worden logo’s, borden, maar uiteraard ook de loods moet stallingswaardig worden gemaakt! Er moet nog wel het een en ander gedaan worden in de loods, waaronder o.a. de brandvoorzieningen realiseren. Wilt u klant worden bij onze nieuwe stalling, dat kan, we hebben voldoende plek voor caravans, vouwwagens, boottrailers! helaas is de door rij hoogte voor campers te laag. U kunt zicht aanmelden via het aanmeldformulier: Locatie Veronica. Wilt u nu een stalling en kunt u niet wachten tot half juni 2019, dan kunt u wel een contract voor locatie Veronica aangaan, maar tijdelijk uw caravan, vouwwagen stallen bij onze locatie Caravanstalling Stichtse Vecht op gageldijk nummer 29.
Wanneer Veronica gereed is verplaatsen wij/(of u) hem daarheen! Dit is geen enkel probleem!

Verwachting is dat we begin juni op deze website foto’s kunnen plaatsen, u kunt dan zien hoe de nieuwe locatie eruit gaat zien. We gaan ervoor zorgen dat het net zo netjes en verzorgt wordt als u van ons gewend bent. Onze nieuwe medewerker, Kees van de Kant gaat de stalling draaien, hij is nu per 1 mei alvast gestart bij de locatie nr 29 en daar kunt u dan ook met hem kennis maken.

De openingstijden (1 april tot 1 november) worden: Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur, en van 14.00 tot 19.00 uur, woensdag gesloten, zaterdag van 8.30-12.00 uur en zondag 19.30-20.00 (alleen voor terugbrengen), gesloten op feestdagen. Winteropeningstijden dezelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht.

Tarieven: Zullen hetzelfde zijn als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, zie elders deze website!

Algemene voorwaarden: hetzelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, (op openingstijden na dan).

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Telefoon: 030-2618389 / Mail: Info@caravanstallingstichtsevecht.nl