Route vanuit Amersfoort

Caravanstalling nabij Amersfoort?

Heeft u een boot of een ander voertuig en bent u op zoek naar een geschikte plek om deze veilig te stallen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden een stalling aan voor verschillende voertuigen zoals caravans, boten en campers. Ook kunt u bij ons uw voertuig voor een lange periode stallen.

Caravanstalling, centraal gelegen en nog geen 30 minuten van Amersfoort

Met uw boot, caravan of camper kunt u op vakantie gaan, maar de rest van het jaar is het handig om hem ergens te kunnen stallen. Het voertuig past wellicht niet op uw oprit of in de schuur. Hier bieden wij de oplossing voor. Eigenaren van campers, caravans en/of boten kunnen hun voertuig veilig bij ons achter laten.
De stalling is overdekt, goed geventileerd en bevindt zich op slechts dertig minuten van Amersfoort. De stalling is gelegen tussen de snelwegen A28 en A27 en ligt direct naast de Ring Utrecht-Noord. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de opslag altijd goed te bereiken is.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: wat zijn de mogelijkheden?

De voertuigen kunnen gestald worden in een overdekte ruimte, voorzien van goede ventilatie. Het terrein wordt bewaakt en voor elk type voertuig hebben we eigen stalling. Alle voertuigen tot 3,5 meter hoog kunnen bij ons gestald worden.
Onder ander de volgende voertuigen kunnen bij ons gestald worden:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Routebeschrijving vanaf Amersfoort

Neem de A28/E30 richting Utrecht en volg de borden richting A27 Amsterdam, Breda, Rotterdam en Hilversum.
Op de A27 aangekomen volgt u de borden richting N320 Maarssen.
Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Karl Marxdreef/N230, vervolgens neemt u de eerste afslag op de rotonde naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na 134 meter links af de Gageldijk op.

Onze opslag bevindt zich aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor