Route vanuit Baarn

Bootstalling nabij Baarn gezocht?

Bent u op zoek naar een geschikte plek om uw boot, caravan of andere aanhanger te stallen? Dit kan bij ons op een veilig terrein. Wij bieden de perfecte stalling aan voor verschillende voertuigen zoals boten, caravans en campers. De stalling is goed beveiligd, overdekt en geventileerd. Uw voertuig kan bij ons voor een lange periode gestald worden.

Waar vind ik een bootstalling in de omgeving Baarn?

Met een groot voertuig zoals een camper, een boot of een caravan kunt u op vakantie. Tot die tijd is het echter verstandig om het voertuig ergens veilig te stallen. Misschien kan dit niet op uw oprit of in de schuur of wilt u de beschikbare ruimte rond uw woning ergens anders voor gebruiken. Wij bieden hier de perfecte oplossing voor. Onze stalling bevindt zich op ongeveer twintig minuten rijden van Baarn, tussen de snelwegen A1 en A27 en is direct naast de Ring Utrecht-Noord gelegen. Deze centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Bij ons kunt u terecht voor de opslag van uw voertuig. Voor de veelgebruikte voertuigtypen hebben we speciale stallingsplekken ingericht. Alle soorten voertuigen worden bij ons netjes en veilig gestald in een overdekte ruimte met goede ventilatie.
De volgende voertuigen kunnen onder andere bij ons gestald worden:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Alle voertuigen met een maximale hoogte van 3,5 meter passen in de stalling.

Route vanuit Baarn

Als u vanuit Baarn naar ons toe komt, gebruik dan de volgende routebeschrijving:

Neem vanaf Baarn de A1 richting Amsterdam, Hilversum en volg de borden richting Soest.
Volg vanaf de A1 de A27 richting Utrecht, Soest en Hilversum. Na ongeveer 15 kilometer neemt u de afslag N320 Maarssen.
Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Karl Marxdreef/N230. Kies vervolgens de eerste afslag op de rotonde naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na 134 meter links af naar de Gageldijk op.
Onze opslag bevindt zich aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor