Route vanuit Bilthoven

Stalling nabij Bilthoven gezocht?

Woont u in Bilthoven en bent u op zoek naar een plek om uw camper, boot of caravan veilig te stallen? Kom bij ons langs en ervaar de perfecte stalling. Bij ons kunt u terecht voor de stalling van uw voertuig. Het maakt daarbij niet uit of dit nu een boot, een caravan, een camper of een ander voertuig betreft. Onze stalling is voorzien van goede beveiliging. Ook is de stalling overdekt en geventileerd. Laat uw voertuig veilig bij ons achter, zolang als het nodig is.

Waar vind ik een camperstalling in de omgeving van Bilthoven?

Nadat u op vakantie bent geweest heeft u uw boot, uw camper of uw caravan voorlopig niet meer nodig. Tot de volgende vakantie kunt u uw voertuig veilig bij ons stallen zodat deze niet op uw eigen terrein in de weg staat.
Onze stalling bevindt zich op twintig minuten afstand van Bilthoven en is direct naast de Ring Utrecht-Noord gelegen. Door de centrale ligging is de stalling goed bereikbaar.

Bootstalling, camperstalling én caravanstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen uw voertuig zonder probleem stallen, het maakt hierbij niet uit wat voor voertuig u wilt laten stallen. Heeft u een bijzondere vraag, kom dan even langs en we bespreken de mogelijkheden met u. Alle voertuigen worden veilig gestald in een overdekte ruimte, voorzien van goede ventilatie en voorzien van permanente bewaking.

  • Caravans in de caravanstalling
  • Boten in de bootstalling
  • Campers in de camperstalling

Alle voertuigen met hoogte van maximaal 3,5 meter kunnen bij ons gestald worden.

Routebeschrijving naar ons

Wanneer u vanuit Bilthoven naar ons toe komt, neem dan de A27 richting Amsterdam en Hilversum. Volg de borden N320 richting Maarssen. Neem bij Maarssen de afslag en kies dan op de rotonde de eerste afslag naar de Karl Marxdreef/N230. Neem op de volgende rotonde de eerste afslag naar de Gandhidreef. Hier ga je na 134 m links de Gageldijk op. U vind onze opslag op Gageldijk 29 te Maarssen.

footer anchor