Route vanuit Bussum

Camperstalling nabij Bussum gezocht?

Zoekt u naar een stalling om uw camper of een ander voertuig te stallen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden voor verschillende voertuigen een kwalitatief hoogwaardige stalling voor een scherpe prijs. Het maakt hierbij niet uit of u uw boot, uw caravan of uw camper wilt stallen. Onze stallingsplaatsen zijn goed beveiligd, overdekt en beschikken over een goede ventilatie. Uw voertuig staat bij ons veilig, hoe lang u maar wilt.

Een camperstalling in de omgeving van Bussum

Is uw vakantie voorbij en heeft u een plek nodig om uw voertuig te stallen? Een groot voertuig past wellicht niet op uw erf of in de schuur. Als eigenaar van een boot, een caravan, een camper of een ander groot voertuig kunt u gebruik maken van onze stalling. Het maakt niet uit of dit een lange of korte periode betreft. Zodra uw volgende vakantie aanbreekt, haalt u uw voertuig weer op.
De stalling bevindt zich op ongeveer dertig minuten van Bussum, tussen de snelwegen A1 en A27 en is langs de noordring van Utrecht gelegen. Door deze centrale ligging zijn we altijd goed te bereiken.

Bootstalling, caravanstalling én camperstalling: Wat zijn de mogelijkheden?

Wij kunnen alle soorten voertugen voor u stallen. Voor caravans, boten en campers hebben we speciale stallingsplekken maar ook voor een specifieke andere stallingsvraag kunt u bij ons terecht.

Bij Caravanstalling Stichtse Vecht bieden we onder andere de volgende stallingsmogelijkheden:

  • Caravanstalling voor uw caravan
  • Bootstalling voor uw boot
  • Camperstalling voor uw camper

De maximale hoogte van de te stallen voertuigen is 3,5 meter.

Routebeschrijving vanuit Bussum

Vanuit Bussum neemt u de A1 richting Amersfoort en Hilversum. Ga vanaf de A1 de A27 op in de richting Utrecht. Blijf de A27 volgen tot de afslag N320 naar Maarssen.
Sla af bij de eerste rotonde richting de Karl Marxdreef/N230. Sla vervolgens af naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na 134 meter linksaf de Gageldijk op. U vind ons hier op de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor