Route vanuit De Meern

Zoekt u een stalling nabij De Meern?

Als u op zoek bent naar een goede locatie om uw caravan te stallen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u uw aanhanger, trailer of ander voertuig veilig stallen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden voor alle voertuigen een overdekte stalling aan, voorzien van bewaking en goede ventilatie. U kunt uw voertuig met een gerust hart bij ons achter laten.

Waar vind ik een stalling in de omgeving van De Meern?

Voertuigen zoals caravans, boten en campers zijn ideaal voor tijdens de vakantie. Wanneer u het voertuig echter niet nodig heeft is het verstandig om een goede stalling bij u in de buurt te zoeken. Een goede stalling neemt u alle zorgen uit handen en daarnaast draagt een professionele stalling bij aan het behoud van uw voertuig. Onze stalling ligt op slechts 15 minuten van De Meern en biedt u deze mogelijkheden.
De stalling is gelegen tussen de snelwegen A12 en A2, direct naast de ring Utrecht-Noord gesitueerd. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de opslag altijd goed te bereiken is.

Camperstalling, bootstalling én caravanstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, bij ons kunt u altijd terecht om deze te stallen. Voor veelgebruikte voertuigtypen hebben we speciale stallingsplekken ingericht. Alle soorten voertuigen worden bij ons netjes en veilig gestald in een overdekte ruimte met goede ventilatie.

Onder andere de volgende voertuigen kunnen we voor u stallen:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

De te stallen voertuigen dienen maximaal 3,5 meter hoog te zijn.

Routebeschrijving vanaf De Meern?

Binnen 15 minuten bent u bij onze opslag aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

Vanaf De Meern neemt u de A12 en vervolgens de A2 richting Amsterdam. Blijf de borden A2 naar Amsterdam volgen tot de afslag N320 naar Maarssen. Neem deze afslag, u draait hier de noord-ring op. Volg de Ring en kies de afrit Maarsseveen. Ga bij de eerste mogelijkheid rechts de Gageldijk op. U vind ons aan uw linkerzijde op nummer 29.

footer anchor