Route vanuit Houten

Zoekt u een stalling nabij Houten?

Bent u eigenaar van een caravan en bent u op zoek naar plaats om deze te stallen in de omgeving van Houten? Bij ons is dit mogelijk. Het maakt niet uit wat voor type voertuig u wilt stallen, bij onze stalling in Maarssen staat uw voertuig veilig, hoe lang u maar wilt. De stalling is overdekt, geventileerd en permanent bewaakt.

Waar vind ik een goede stalling in de omgeving van Houten?

Op vakantie is een caravan, boot en/of camper erg handig en brengt deze plezier en gemakken met zich mee. Wanneer de vakantie voorbij is, is het voertuig echter vaak een sta in de weg en het is daarom handig om hier een goede stalling voor te zoeken. Door het professioneel stallen van uw voertuig zorgt u voor het best mogelijke behoud van uw eigendom en worden alle ergernissen voor u weg genomen.
U vind onze stalling op ongeveer 30 minuten rijden van Houten, tussen de snelwegen A12 en A2, direct naast de Ring Utrecht. Dankzij onze centrale ligging is uw stalling altijd goed bereikbaar.

Camperstalling, bootstalling én caravanstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Laat uw voertuig veilig bij ons achter. Uw eigendommen worden geplaatst in een veilige, overdekte en goed geventileerde ruimte. Natuurlijk wordt het terrein goed afgesloten en permanent bewaakt. Alle voertuigen met een hoogte van maximaal 3,5 meter kunnen bij ons gestald worden.

Voor de meest gebruikte voertuigsoorten hebben we specifieke stallingsplaatsen:

  • Campers in onze camperstalling
  • Boten in onze speciale bootstalling
  • Caravans in onze caravanstalling

Heeft een andere stallingswens? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Routebeschrijving vanuit Houten

Vanuit Houten bent u binnen dertig minuten bij uw stalling aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

Vanaf Houten neemt u de A12 richting Nieuwegein en draai daarna de A2 richting Amsterdam op. Volg de A2 tot de afrit Maarsseveen en neem deze afslag. Vanaf deze weg neemt u de eerste afslag naar rechts, de Gageldijk op.

footer anchor