Route vanuit Huizen

Bent u op zoek naar een stalling bij Huizen?

Zoekt u een stalling bij u in de buurt voor uw caravan? Wij bieden overdekte en geventileerde stallingsmogelijkheden aan bij u in de buurt! Het maakt niet uit of u nu een caravan, een camper, een trailer of aanhangwagen wilt stallen. Bij ons staat uw eigendom altijd veilig en in de best mogelijke omstandigheden klaar voor het volgende gebruik.

Waar vind ik een caravanstalling in de omgeving van Huizen?

Met de caravan op vakantie is handig en brengt veel plezier met zich mee. Zodra uw vakantie voorbij is heeft u echter een goede opslagplaats nodig om er voor te zorgen dat uw voertuig ook bij de volgende vakantie weer gebruikt kan worden. Meestal past uw voertuig niet op uw oprit of in de schuur en dan bieden wij de oplossing. Bent u eigenaar van een caravan, een boot, een camper of een ander voertuig? Stal deze dan veilig bij ons totdat u het weer nodig heeft.

De stalling bevindt zich op ongeveer dertig minuten rijden van Huizen, tussen de snelwegen A27 en N230, direct naast de ring Utrecht. Door de centrale ligging zijn wij altijd goed bereikbaar.

Camperstalling, bootstalling én caravanstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Stal uw voertuig met een gerust hart in een van onze gespecialiseerde stallingen. Uw eigendom wordt op ons permanent bewaakte terrein bewaard totdat u het weer nodig heeft. Alle soorten voertuigen zijn bij ons te stallen. Voor campers, boten en caravans hebben we speciaal daarvoor gespecialiseerde plaatsen beschikbaar. Wij kunnen alle voertuigen, met een hoogte van maximaal 3,5 meter voor u stallen. Heeft u echter een andere stallingswens? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Routebeschrijving vanuit Huizen?

U bent binnen dertig minuten vanaf Huizen bij onze stalling.

Vanaf Huizen neemt u de A27 richting Utrecht en deze volgt u tot afslag Maarssen. Neem deze afslag en kies bij de eerste rotonde de eerste afslag. Bij de tweede rotonde kiest u opnieuw de eerste afslag waardoor u de Ghandidreef op draait. Kies vanaf de Ghandidreef de eerste afslag naar links, de Gageldijk op. U vind ons op de Gageldijk 29 te Maarssen.

footer anchor