Route vanuit IJsselstein

Caravanstalling nabij IJsselstein

Bent u op zoek naar een geschikte plek om uw caravan of een ander voertuig veilig te stallen in de omgeving van IJsselstein? Dan zit u bij ons goed. Wij bieden voor verschillende soorten voertuigen zoals Campers, boten en caravans kwalitatief hoogwaardige stalling aan. Het maakt hierbij niet uit of u uw voertuig voor een lange of korte periode wilt stallen.

Caravanstalling, centraal gelegen en nog geen 20 minuten van IJsselstein

Op vakantie gaan met uw caravan, camper of boot is handig, maar de rest van het jaar is uw voertuig vaak een flinke sta in de weg. Vaak past een boot of camper niet in de schuur of op de oprit, wij bieden hier de oplossing voor. Bent u de eigenaar van een groot voertuig dan kunt u deze veilig bij ons achterlaten.
Onze stalling bevindt zich op ongeveer twintig minuten rijden van IJsselstein. Uiteraard is de stalling goed beveiligd, goed geventileerd en volledig overdekt. De gespecialiseerde stalling is gelegen tussen de snelwegen A2 en N230 en ligt direct aan de ring Utrecht-Noord.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: wat zijn de mogelijkheden?

U kunt uw voertuig stallen in onze overdekte stalling welke is voorzien van goede ventilatie. Wij hebben voor elk type voertuig een eigen ruimte. Natuurlijk wordt het terrein permanent bewaakt, zodat u uw voertuig ook tijdens uw afwezigheid de best mogelijke aandacht krijgt.

Alle voertuigtypen tot 3,5 meter hoog kunnen bij ons gestald worden. Voor de meest gebruikte stalling-vragen hebben we specialie stallingplaatsen:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze speciale bootstalling
  • Campers in onze geoptimaliseerde camperstalling

Routebeschrijving vanaf IJsselstein

Neem vanaf IJsselstein de A2/E25 richting Utrecht en Amsterdam en volg de A2 naar Amsterdam. Sla af van de A2 bij de afrit Maarssen en volg de N230 in de richting van Maarssen, Vleuten.
Neem vanaf de snelweg de derde afslag op de rotonde naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na 134 meter links af de Gageldijk op. U vind onze caravanstalling aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor