Route vanuit Laren

Camperstalling nabij Laren gezocht?

Zoekt u een stalling voor uw boot, camper of caravan bij u in de buurt? Zoek dan niet verder. Het maakt niet uit wat voor voertuig u bezit, bij ons kunt u uw boot, uw caravan, uw camper of een ander voertuig netjes stallen in een veilige en overdekte stalling. Kom bij ons langs of neem contact op voor de mogelijkheden. U hoeft alleen maar aan te geven voor welke periode u uw voertuig wilt stallen en wij zorgen er voor dat het geregeld wordt. Het maakt niet uit, zowel voor een korte als voor een lange periode kunt u bij ons terecht.

Bootstalling, centraal gelegen en ongeveer twintig minuten van Laren

Met de boot, camper of caravan op vakantie, dat is een vakantie zoals het hoort!Na de heerlijke vakantie is het echter wel belangrijk om uw voertuig veilig te stallen op zo’n manier dat deze ook de volgende vakantie weer gebruikt kan worden. Wanneer u hier zelf geen geschikte plek voor heeft, dan komt u bij ons voor dé oplossing: Op nog geen 20 minuten rijden van Laren, tussen de snelwegen A1 en A27 vind u onze centraal gelegen boot-, caravan- en camperstalling.

De mogelijkheden: bootstalling, camperstalling en caravanstalling

De mogelijkheden zijn simpel; wij bieden de geschikte stalling voor uw voertuig. Het maakt hierbij niet uit of het nu een camper, een boot of een camper betreft. Wij zorgen ervoor dat uw voertuig niet beschadigd raakt door weer en wind en dat deze altijd een veilige plek heeft. Onze stallingsterreinen zijn uiteraard voorzien van bewaking, zijn overdekt en goed geventileerd. Zo blijft uw voertuig – ongeacht de periode – goed bewaard. Zolang uw voertuig niet hoger is dan 3,5 meter, hebben we voor de meest gevraagde stallingstypen speciaal ingerichte plaatsen voorradig:

  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling
  • Caravans in onze caravanstalling

Routebeschrijving vanaf Laren

Vanuit Laren neemt u de A27 richting Utrecht. Vanaf de A27 volgt u de borden N230 richting Maarssen.
Neem op de rotonde vervolgens de eerste afslag richting de Karl Marxdreef/N230 en vervolgens neemt u bij de bij de volgende rotonde opnieuw de eerste afslag de Gandhidreef op. Vanaf de Gandhidreef neemt u na ruim 130 meter de afslag naar links, de Gageldijk op. Onze stalling bevindt zich aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor