Route vanuit Leusden

Bootstalling nabij Leusden?

Heeft u een boot of een ander voertuig en bent u op zoek naar een locatie in de omgeving van Leusden om uw voertuig te stallen? Caravanstalling Stichtse Vecht biedt u de oplossing. Wij bieden een kwalitatief hoogwaardige stalling aan voor de eigenaren van caravans, boten, campers en alle andere soorten voertuigen. Stal uw voertuig veilig bij ons, ook voor een langere periode.

Caravanstalling, centraal gelegen en nog geen 30 minuten van Leusden

Met uw boot, caravan of camper gaat u heerlijk op vakantie. Is de vakantie voorbij, dan heeft u een plek nodig om uw voertuig veilig te bewaren. Het voertuig past wellicht niet in uw schuur of op uw oprit. Kom daarom bij ons langs voor de oplossing. Bent u eigenaar van een camper, caravan en/of boot, dan is het mogelijk om uw voertuig veilig bij ons achter te laten. Dit scheelt u ruimte en uw voertuig word op de best mogelijke manier bewaard.
De stalling is overdekt, goed geventileerd en bevindt zich op slechts 30 minuten van Leusden. Onze stalling ligt direct naast de ring Utrecht-Noord en is door de centrale ligging altijd goed bereikbaar.

caravanstalling, camperstalling én bootstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Uw eigendom wordt gestald in een overdekte stalling. De stalling is voorzien van goede ventilatie en permanente bewaking. Dag en nacht wordt het terrein bewaakt en voor elk type voertuig hebben we eigen, geoptimaliseerde stallingsplekken. Alle soorten voertuigen tot 3,5 meter hoog kunnen bij ons gestald worden.

Onder andere de volgende voertuigen kunnen bij ons worden gestald:

  • Caravans in de caravanstalling
  • Boten in de bootstalling
  • Campers in de camperstalling

Routebeschrijving vanaf Leusden

Om bij caravanstalling stichtse vecht te komen neemt u vanaf Leusden de A28/E30 richting Utrecht en Amersfoort-Zuid. Vanaf de A28 volgt u de borden richting A27 Amsterdam en Hilversum.
Vanaf de A27 volgt u de borden N230 richting Maarssen. U rijdt nu de ring Utrecht noord op.
Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Karl Marxdreef/N230 en vervolgens neemt u de eerste afslag op de volgende rotonde naar de Gandhidreef. Vanaf de Gandhidreef slaat u na 134 meter links af de Gageldijk op. U vindt ons aan de Gageldijk 29 te Maarssen.

footer anchor