Route vanuit Loosdrecht

Camperstalling nabij Loosdrecht

Bent u de eigenaar van een camper of van een ander voertuig en bent u op zoek naar een geschikte plaats om uw voertuig te stallen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons terecht voor de stalling van uw voertuig. Het maakt niet uit of dit nou een camper, een boot of een bijvoorbeeld een caravan betreft. Het is bij caravanstalling Stichtse Vecht mogelijk om uw voertuig voor een lange of korte periode te stallen.

Camperstalling, centraal en nog geen 30 minuten van Loosdrecht

Eigenaren van een boot, caravan of camper bieden wij altijd de juiste stalling aan. Het kan zijn dat uw voertuig niet bij u op de oprit of in uw schuur past. Het is dan handig om uw voertuig op een veilige plek te stallen waarmee uw eigendom op de best denkbare manier behouden blijft. De stalling is overdekt, goed geventileerd en het terrein wordt dag en nacht bewaakt. Het maakt niet uit hoe lang de periode is, uw voertuig is veilig bij ons.
De stalling is gelegen tussen de snelwegen A27 en N230 en ligt aan de ring Utrecht-Noord. Het terrein is goed bereikbaar door de centrale ligging en bevindt zich op slechts 20 minuten rijden vanaf Loosdrecht.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: wat zijn de mogelijkheden?

U kunt bij ons alle soorten voertuigen laten stallen. Voor de meeste gebruikte voertuigtypen hebben we gespecialiseerde stallingsplekken:

  • Caravans stallen in onze speciale caravanstalling
  • Boten stallen in onze bootstalling
  • Campers stallen in onze camperstalling

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, uw voertuig staat bij ons veilig. Het terrein is bewaakt, overdekt en voorzien van goede ventilatie. Om uw voertuig goed te stallen mag de hoogte maximaal 3,5 meter bedragen.

Routebeschrijving vanaf Loosdrecht

Neem vanaf Loosdrecht de A27 richting Utrecht en ga vervolgens de ring Utrecht noord op en volg de borden N230 richting Maarssen.
Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Karl Marxdreef/N230, vervolgens neemt u op de volgende rotonde de eerste afslag naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na 134 meter links af de Gageldijk op. U vind onze opslag aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor