Route vanuit Maarssen

Caravanstalling in Maarssen

Bent u in het bezit van een caravan of een ander voertuig en bent u op zoek naar een stalling in de buurt van Maarssen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij bieden een stalling aan in Maarssen voor verschillende voertuigen zoals caravans, Campers en boten. Wilt u uw voertuig voor een lange periode stallen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Caravanstalling, centraal gelegen in Maarssen

Is uw vakantie al weer voorbij en heeft u een goede plek nodig om uw camper of caravan te stallen? Als eigenaar van een boot, een caravan, een camper of een ander groot voertuig kunt u altijd gebruik maken van onze stalling direct bij u in de buurt. Het maakt voor ons niet uit of uw voertuig voor een lange of korte periode gestald moet worden. Zodra uw volgende vakantie aanbreekt, haalt u uw eigendom gewoon weer op.
Onze grote stalling is in Maarssen gelegen, direct bij u in de buurt. Vanuit het centrum is het nog geen 10 minuten rijden. Dichter bij uw woning, en ook nog eens veilig stallen is onmogelijk.

Camperstalling, caravanstalling en bootstalling in Maarssen

Elk soort voertuig met een hoogte van maximaal 3,5 meter kan bij ons gestald worden. De voertuigen worden gestald in een volledig overdekte ruimte, voorzien van ventilatie en bewaking. Voor de meest gestalde voertuigtypen hebben we speciale stallingsplaatsen beschikbaar.

  • Caravans in onze speciale caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze extra voorbereide camperstalling

Routebeschrijving vanaf het centrum van Maarssen

Om vanaf Maarssen bij caravanstalling Stichtse Vecht te komen rijdt u vanaf het Harmonieplein richting de Kerkweg. Op de Kerkweg, gaat u richting de Parkweg om vervolgens af te slaan de Dr. Plesmanlaan op.
Vanuit de Dr. Plesmanlaan rijd u via de Maarsseveensevaart de Herenweg op.
Sla, wanneer u op de Herenweg rijdt, na 753 meter rechtsaf de Galdijk op.

U vind ons aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor