Route vanuit Mijdrecht

Caravanstalling nabij Mijdrecht?

Heeft u een caravan of ander voertuig en wilt u deze op een veilige plek in de omgeving van Mijdrecht gestald hebben? Zoek niet verder! Om uw caravan, boot of camper veilig te stallen bent u bij ons aan het goede adres. Bij Caravanstallingstichtsevecht bieden wij u de mogelijkheid om al uw voertuigen zoals boten, campers en caravans veilig te stallen. Ook wanneer dit slechts een korte periode betreft.

Camperstalling, op nog geen 30 minuten van Mijdrecht

Het is altijd fijn om met uw boot, caravan of camper op vakantie te gaan. De rest van het jaar is het echter verstandig om uw voertuig ergens veilig te stallen. Wanneer uw voertuig niet in de schuur of op de oprit past, kunnen wij u de perfecte oplossing bieden. U kunt uw boot, caravan of camper, altijd veilig bij ons achter laten. Onze stalling is gelegen tussen de A2 en N230 en is slechts 30 minuten rijden vanaf Mijdrecht. Het terrein ligt direct naast de ring Utrecht-Noord en is door deze centrale ligging altijd goed bereikbaar.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: De mogelijkheden?

Stal uw voertuig in onze overdekte opslag met goede ventilatie en bewaking. Zolang de hoogte van uw voertuig niet boven de 3,5 meter komt, is elk type voertuig bij ons te stallen.

  • Campers in onze speciale camperstalling
  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling

Routebeschrijving vanaf Mijdrecht

Vanaf Mijdrecht neemt u de A2 richting Utrecht en volg vervolgens de borden richting N230 Maarssen.
Op de N230 aangekomen volgt u de borden richting Maarsseveen.
Neem de eerste afslag naar de Maarsseveensepoort en vervolgens neemt u na 912 meter de afslag rechts de Gageldijk op. U vind ons hier op de Gageldijk nr 29 in Maarssen.

footer anchor