Route vanuit Naarden

Caravanstalling nabij Naarden?

Bent u in het bezit van een voertuig zoals een caravan, een boot of een camper? Het is dan goed mogelijk dat u op zoek bent naar een veilige en kwalitatief hoogwaardige plek om deze voertuigen een deel van het jaar te stallen. In dat geval kunt u stoppen met zoeken. Voor eigenaren van een boot, een caravan, een camper of een ander voertuig bieden wij de perfecte stalling aan. U kunt ook voor een lange periode bij ons terecht.

Camperstalling, centraal gelegen en slechts 25 minuten van Naarden

Gaat u wel eens met de boot, caravan of camper op vakantie? Dat begrijpen we helemaal. Wanneer de vakantie voorbij is heeft u waarschijnlijk ook een plek nodig om de camper of caravan te stallen. Voor het veilig achterlaten van uw caravan, camper of ander groot voertuig kunt u altijd gebruik maken van onze stalling. Het maakt daarbij niet uit of dit een lange of korte periode betreft. Zodra uw volgende vakantie aanbreekt, haalt u uw voertuig weer op.

Caravanstalling Stichtsevecht bevind zich op nog geen 25 minuten van Naarden, gelegen tussen de snelwegen A1 en A27 en is direct aan de ring Utrecht-Noord gesitueerd. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de stalling altijd goed te bereiken is.

De mogelijkheden: een caravanstalling, bootstalling én camperstalling

Uw voertuig wordt gestald in een overdekte ruimte welke is voorzien van ventilatie. Wij zorgen ervoor dat het terrein elke dag bewaakt wordt, zodat elk type voertuig met een hoogte van maximaal 3,5 meter veilig bij ons gestald kan worden. Voor de volgende voertuigtypen zijn er speciale stallingsplekken ingericht.

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Routebeschrijving vanaf Naarden

Vanaf Naarden neemt ude A1 en vervolgens de A27 richting Utrecht. Vanaf de A27 volgt u de N230 richting Maarssen. Neem de eerste afslag richting de Karl Marxdreef/N230 op de rotonde en vervolgens neemt u bij de volgende rotonde de eerste afslag richting de Gandhidreef. Aangekomen op de Gandhidreef, slaat u na 130 meter links af de Gageldijk op. U vind onze stalling aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor