Route vanuit Nieuwegein

Caravanstalling nabij Nieuwegein

Bent u eigenaar van een caravan, een camper of een boot en wilt u deze op een veilige plek stallen? Bij ons kunt u terecht voor het stallen van alle verschillende soorten voertuigen zoals boten, campers en caravans. Het is natuurlijk geen probleem om uw voertuig voor een lange periode bij ons te stallen.

Bootstalling, centraal gelegen en ongeveer 20 minuten van Nieuwegein

Met de caravan, camper of boot op vakantie is heerlijk, dat begrijpen wij heel goed. De rest van het jaar wilt u natuurlijk uw voertuig op een veilige plek bewaren. Wellicht is niet mogelijk om het voertuig in de schuur of op de oprit voor uw woning te plaatsen. Door uw voertuig bij ons achter laten heeft u er geen omkijken meer aan en hiermee zorgt u ook nog eens voor de best mogelijke manier om uw voertuig te bewaren. De stalling is overdekt, wordt bewaakt en is voorzien van ventilatie. Elke dag wordt het terrein bewaakt, zodat alle voertuigen volledig veilig staan. U bevind zich op nog geen 20 minuten van de stalling, gelegen tussen de snelwegen A2/E25 en N230, langs de Ring Utrecht-Noord. Onze caravanstalling is door haar ligging altijd goed bereikbaar.

Wat zijn de mogelijkheden: een caravanstalling, bootstalling én camperstalling

U kunt alle soorten voertuigen bij ons stallen.

  • Caravans stallen in onze speciale caravanstalling
  • Boten stallen in onze bootstalling
  • Campers stallen in onze camperstalling

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, uw voertuigen wordt altijd veilig gestald. Ons terrein wordt bewaakt, is overdekt en is voorzien van een goede ventilatie. De hoogte van uw te stallen voertuig mag maximaal 3,5 meter bedragen.

Routebeschrijving vanaf Nieuwegein

Vanaf Nieuwegein neemt u de A2 richting Amsterdam en vervolgens volgt de N230 richting Maarssen en Vleuten. Op de N230 aangekomen volgt u deze richting Maarsseveen.
Houd bij de afslag Maarsseveen rechts aan naar de Maarsseveensepoort en sla na 1 kilometer meter rechts de Gageldijk op. U vind ons aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor