Route vanuit Soest

Caravanstalling in de omgeving van Soest?

Heeft u een geschikte plek nodig om uw caravan of een ander voertuig veilig te stallen? Zoek dan niet verder, bij ons bent u aan het juiste adres. Voor uw caravan, boot, camper of ander voertuig bieden wij de juiste stalling aan, zodat u altijd een veilige plek heeft om deze netjes en vertrouwd achter te laten.

Caravanstalling, centraal gelegen en nog geen 30 minuten van Soest

Het is voor iedereen met een voertuig, belangrijk dat een voertuig op een veilige en praktische plek gestald wordt. Wellicht past uw boot, caravan of camper niet bij u in de schuur of op de oprit. Bij ons vind u gemakkelijk de oplossing. U kunt uw voertuig voor een lange of korte periode bij ons laten staan waarbij het op de best mogelijke manier bewaard wordt. De stalling is overdekt, geventileerd en bevindt zich op slechts 30 minuten rijden van Soest.
Onze caravanstalling is gelegen tussen de snelwegen A28 en A27 en ligt direct aan de ring Utrecht-Noord. Het terrein is altijd goed bereikbaar dankzij de centrale ligging.

Caravanstalling, bootstalling én camperstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, het wordt altijd gestald in een overdekte stalling voorzien van goede ventilatie. De permanente bewaking houdt het terrein 24 uur per dag in de gaten zodat uw voertuig altijd veilig is. Elk type voertuig met een maximale hoogte van 3,5 meter kan gestald worden.
Denk bijvoorbeeld aan de volgende mogelijkheden:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze speciale camperstalling

Routebeschrijving vanaf Soest

Om vanuit Soest bij uw stalling te komen neemt u vanaf Soest de A28/E30 richting Utrecht en vanaf de A28 draait u de A27 richting Hilversum en Almere op. Vanaf de A27 volgt u de borden N320 richting Maarssen.
Vanaf de N320 neemt u de eerste afslag op de rotonde, de Karl Marxdreef/N230 op. Neem bij de volgende rotonde opnieuw de eerste afslag naar de Gandhidreef. Op de Gandhidreef slaat u na ruim 130 meter links af de Gageldijk op. U vind onze stalling aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor