Route vanuit Zeist

Caravanstalling nabij Zeist?

Een voertuig zoals een boot, een caravan of een camper is handig. U kunt er bijvoorbeeld mee op vakantie of gezellig een dagje weg. Na het uitje of de vakantie kunt u altijd bij ons komen om uw voertuig weer veilig te stallen. Voor u als eigenaar van een boot, camper of caravan bieden wij de perfecte stalling voor zowel lange als korte periodes.

Bootstalling, centraal gelegen en ongeveer twintig minuten van Zeist

Ons stallingsterrein bevindt zich op nog geen 20 minuten van Zeist en is centraal gelegen tussen de snelwegen A28 en A27. Wellicht past uw voertuig niet in de schuur of op de oprit en juist dan bent u bij ons aan het goede adres voor de oplossing. Uw voertuig wordt bij ons op de beste mogelijke manier bewaard. Natuurlijk staat uw boot of caravan bij ons ook veilig, omdat het terrein 24 uur per dag bewaakt wordt.

De mogelijkheden en faciliteiten bij de caravanstalling, bootstalling én camperstalling?

Onze stalling is overdekt, voorzien van goede ventilatie en het terrein wordt uitstekend bewaakt. Het is mogelijk om elk soort voertuig bij ons te stallen. Alle soorten voertuigen met een maximale hoogte van 3,5 meter kunnen in onze speciaal geprepareerde stallingen bewaard worden. Is uw voertuig hoger? Neem dan contact op over de mogelijkheden!Voor de meest gebruikte stallingswensen hebben we speciale stallingsplekken ingericht:

  • Caravans in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Routebeschrijving vanaf Zeist

Vanaf Zeist neemt u de A28 in de richting Hilversum. Vanaf de A28 neemt u vervolgens de A27, eveneens in de richting Hilversum. Vanaf de A27 volgt u de borden richting Almere en Amsterdam tot de N230 richting N230 richting Maarssen. Vanaf de N230 neemt u op de rotonde de eerste afslag richting de Karl Marxdreef/N230. Bij de volgende rotonde neemt u opnieuw de eerste afslag de Gandhidreef op. Aangekomen op de Gandhidreef slaat u na ruim 130 meter links af de Gageldijk op. Onze opslag bevindt zich aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor