Vacature Caravan Monteur

Wij zoeken jou!

Ben jij geïnteresseerd in de technische kant van caravans en kun je bovendien goed samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Caravan Onderhoud Stichtse Vecht B.V. is een jong groeiend bedrijf in Maarssen. 5 jaar geleden gestart met het onderhoudsbedrijf naast het bestaande stallingsbedrijf. Deze winter bouwen wij een nieuwe werkplaats bij de stalling. Wegens deze uitbreiding zoeken we een extra monteur.  Als verlengstuk van de stalling, heeft het onderhoudsbedrijf veel werk, zowel onderhoud, schade en reparatie en plaatsen van accessoires. Wij zijn BOVAG gecertificeerd en vanaf volgend jaar ook OMNIA schade herstelbedrijf.

Voor onze werkplaats zijn wij op zoek naar een:

Caravan / schade monteur

Het liefst met ervaring op het gebied van het onderhoud of iemand met een technische achtergrond die bereid is dit te leren. Als monteur draag je zorg voor  al het onderhoud en reparaties aan caravans en campers. Je verzorgt de keuringen en lost indien problemen op. Schades kan je repareren. Het plaatsen van diverse accessoires behoort ook tot je werkzaamheden.

Functie eisen

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die ervaring heeft in het repareren van caravans of campers. Je hebt een afgeronde technische opleiding en minimaal 2 jaar werkervaring. Je kunt na een inwerk periode zelfstandig werken en hebt een klantgerichte instelling. Heb je al je BOVAG keurmeesters papieren dat zou heel fijn zijn, heb je ze nog niet, maar ben je bereidt deze te halen is dat ook prima!

Het gaat om een fulltime functie. Wij bieden een marktconform salaris, groei en ontwikkeling worden extra beloond.

Interesse?

Denk je dat jij bij ons team past? Stuur dan een mail naar info@caravanonderhoudstichtsevecht.nl of bel: 030-2618389 en vraag naar Ronald Verheul.

footer anchor