Caravanstalling Stichtse Vecht

Caravanstalling omgeving Utrecht

Ivonne en Ronald Verheul geboren en getogen in Maarssen (Utrecht)
Ivonne en Ronald Verheul geboren en getogen in Maarssen (Utrecht)

Bij Caravanstalling Stichtse Vecht vindt u een overdekte stalling voor uw caravan of camper. Voor een caravanstalling omgeving Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres.

Caravanstalling Stichtse Vecht wordt gerund door de Familie Verheul, bestaande uit Ronald en Ivonne Verheul. Zij zijn het bedrijf begonnen in 2000 als tuinderij en vanaf 2011 omgeschakeld naar een caravanstalling.

Alle caravans worden geplaatst in een goed geventileerde overdekte ruimte. De stalling is afgesloten en bewaakt. U kunt uw caravan parkeren op de ruime parkeerplaats op ons terrein, wij verzorgen de verdere verplaatsing. Wij kunnen objecten tot en met een hoogte van 3,5 meter plaatsen.


Onze caravanstalling is centraal gelegen in de omgeving Utrecht

De stalling ligt in de provincie Utrecht tussen de A2 en A27, parallel aan de Ring Utrecht-Noord N230 bij afslag Maarsseveen. Dus goed bereikbaar voor: Hilversum,  Utrecht, Maarssen,  Nieuwegein,  IJsselstein,  Zeist,  Driebergen,  Amersfoort,  Baarn,  Soest,  Amsterdam, Bilthoven, Loosdrecht,  De Bilt, Houten, Woerden en De Meern.


bekijk foto’s van de stalling

Onze faciliteiten

Daarnaast biedt Caravanstalling Stichtse Vecht diverse services aan, wij beschikken over een compressor om uw bandenspanning te controleren en wij maken uw caravan/camper schoon bij het ophalen. Verder bieden wij de mogelijkheid om met disselslot te stallen en hebben we ruime openingstijden. Het is tevens mogelijk om uw caravan van en/of naar een campingplaats in de provincie Utrecht te brengen, vraag naar de mogelijkheden.

U kunt de stalling vrijblijvend komen bezichtigen op afspraak. U bent van harte welkom.