Caravanstalling

Onze caravanstalling is centraal gelegen in de omgeving Utrecht

De stalling ligt in de provincie Utrecht tussen de A2 en A27, parallel aan de Ring Utrecht-Noord N230 bij afslag Maarsseveen. Dus goed bereikbaar voor: Hilversum, Utrecht, Maarssen, Nieuwegein, IJsselstein, Zeist, Driebergen, Amersfoort, Baarn, Soest, Amsterdam, Bilthoven, Loosdrecht, De Bilt, Houten, Woerden en De Meern.

Onze faciliteiten

Daarnaast biedt Caravanstalling Stichtse Vecht diverse services aan, wij beschikken over een compressor om uw bandenspanning te controleren en wij maken uw caravan/camper schoon bij het ophalen. Verder bieden wij de mogelijkheid om met disselslot te stallen en hebben we ruime openingstijden. Het is tevens mogelijk om uw caravan van en/of naar een campingplaats in de provincie Utrecht te brengen, vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden nieuwe klant

Helaas zit onze stalling nu helemaal vol, en kunt u geen plek reserveren. Mocht er plek vrij komen dan melden wij dit op de website onder ‘aanmelden nieuwe klant’. Rond 1 september 2024 gaan we dit beoordelen. (alleen caravans en vouwwagens, voor campers is er helaas geen zicht op vrije plekken 2024-2025).

footer anchor