Locatie Veronica

Sinds de zomer 2019 hebben wij een nieuwe stalling, Caravanstalling Stichtse Vecht, Locatie Veronica! De locatie bevindt zich 800 meter verder op de gageldijk, richting Utrecht, op gageldijk 97a. Tot 5 jaar geleden was dit een tuincentrum voor perkplanten, ook wel bekend onder de naam Veronica! Wij hebben plek voor caravans, boten en vouwwagens! Voor campers helaas geen plek, wegens de hoogte van de stalling!

Veronica

De nieuwe locatie Veronica is geopend, en al veel caravans staan op de nieuwe locatie.  Kees van de Kant is de medewerker die op de nieuwe locatie aanwezig is. U dient altijd een afspraak te maken bij voorkeur via de website wanneer u de caravan/vouwwagen komt halen/brengen of een bezoek wilt brengen. Zonder afspraak kan de stalling op slot zitten! Zomaar langsrijden dan kan het zijn dat u een dichte deur aantreft!

Openingstijden ‘anders’

Locatie Veronica heeft bijna dezelfde openingstijden als locatie nr 29. Verschil is alleen op woensdag gesloten, zaterdag tot 12 uur geopend, en op zondag terugbrengen is van 19.30-20.00 uur in zomermaanden.

Tarieven

Tarieven: zie elders website tarieven.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: hetzelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, (op openingstijden na).

Vragen

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Telefoon: 030-2618389 / Mail: Info@caravanstallingstichtsevecht.nl

Kees van der Kant medewerker op Locatie Veronica

footer anchor