Locatie Veronica

Sinds de zomer 2019 hebben wij een nieuwe stalling, Caravanstalling Stichtse Vecht, Locatie Veronica! De locatie bevindt zich 800 meter verder op de gageldijk, richting Utrecht, op gageldijk 97a. Tot 4 jaar geleden was dit een tuincentrum voor perkplanten, ook wel bekend onder de naam Veronica! Wij hebben plek voor caravans, boten en vouwwagens! Voor campers helaas geen plek!

Stalling is voor 2020 vol voor caravans, aanmelden vanaf 1 april 2021! Nog wel enkele plekken voor vouwwagens en bagagewagens. U kunt zicht aanmelden via het aanmeldformulier: Locatie Veronica.

Alleen nog buitenplekken voor caravans beschikbaar.

Veronica

De nieuwe locatie Veronica is geopend, en al veel caravans staan op de nieuwe locatie.  Kees van de Kant is de medewerker die op de nieuwe locatie aanwezig is. U dient altijd een afspraak te maken bij voorkeur via de website wanneer u de caravan/vouwwagen komt halen/brengen of een bezoek wilt brengen. Zonder afspraak kan de stalling op slot zitten! Zomaar langsrijden dan kan het zijn dat u een dichte deur aantreft!

Openingstijden ‘anders’

De openingstijden (1 april tot 1 november):
– Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag:
van 8.00 uur tot 12.00 uur, en van 14.00 tot 19.00 uur,
– woensdag gesloten,
– zaterdag van 8.30-12.00 uur
– zondag 19.30-20.00 (alleen voor terugbrengen),
Gesloten op feestdagen.

Winterperiode ( 1 november tot 15 maart):
Maandag 10.00-17.00 en zaterdag van 9:00-12.00.
Tussen kerst en oud&nieuw is stalling 14 dagen gesloten!

* Alleen op afspraak, zowel halen/brengen als bezoeken graag een afspraak maken, anders kan het zijn dat er niemand aanwezig is en de stalling op slot zit!

Tarieven

Tarieven: Caravans en vouwwagens € 50,- per strekkende meter. (totale lengte incl. dissel), zie ook elders website tarieven.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden: hetzelfde als bij Caravanstalling Stichtse Vecht, (op openingstijden na dan).

Vragen

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust!

Telefoon: 030-2618389 / Mail: Info@caravanstallingstichtsevecht.nl

** Aanbieding nieuwe klanten!

**Ontvang bij tekenen van een nieuw contract voor locatie Veronica een gratis weekend kamperen op camping Heino te Heino (Overijssel).  Gratis weekend kamperen op camping Heino geldt buiten de vakantieperiode. U ontvangt de waarde cheque bij het tekenen van een overeenkomst (jaarstalling) voor het stallen van de caravan of vouwwagen.  Waardebon is niet inwisselbaar voor geld en niet overdraagbaar aan anderen en deze aanbieding geldt t/m 30 oktober 2020.

 www.campingheino.nl

footer anchor