Omnia Schadeherstel

Stichtse Vecht is een franchise onderdeel van Omnia CCS, onder de naam Maarssen Omnia CCS zijn we gespecialiseerd in schadeherstel aan uw caravan of camper. Onder de naam Maarssen Omnia CCS kunnen wij veel schades aan uw object repareren. Van plaatschade, door een aanrijding of hagelbui, tot bumpers vervangen etc. Uiteraard regelen wij dit ook met uw verzekering, wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen. Immers schade aan uw object is al vervelend genoeg.

Hoe gaat het in zijn werk. U komt met de caravan of camper bij ons, onze medewerkers zullen uw schade opnemen en hiervan foto’s maken. Daarna wordt de schade calculatie opgesteld om vast te stellen wat het gaat kosten om het te maken. In sommige gevallen moet de verzekerings expert langskomen om vast te stellen dat de verzekeraar akkoord gaat. Is dit allemaal afgehandeld dan kunnen wij aan de slag om uw caravan of camper weer in orde te maken. Tussentijds bouwen wij een dossier op van elke stap die wij doen in het schadeproces. Als de caravan of camper weer klaar is, kunt u het object ophalen bij ons.

Wilt u meer weten wat een Omnia CCS specialist allemaal kan; kijk ook hier op Schadeherstel – Omnia CCS.

Voor kleinere beschadigingen in geprofileerde caravan en camper wanden worden bij ons gerepareerd volgens de unieke Profile-Repair caravan en camper wandherstel methode. Lees over deze techniek meer op de andere pagina Profile-Repair.

Mocht u schade hebben, bel of email ons: Maarssen@omniaccs.nl

footer anchor