Referenties

Stel een vraag of geef uw mening over onze caravanstalling

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Bijvoorbeeld over bereikbaarheid, service, klantvriendelijkheid of onze prijs kwaliteit verhouding.

Nadat uw bericht in behandeling is genomen kunnen we het bericht eventueel anoniem op onze website plaatsen. Op basis van uw mening of vraag, kunnen andere bezoekers een objectief beeld vormen van onze caravanstalling.

64 reacties op “Referenties

 1. Na drie en een half jaar de camper gestald te hebben wegens omstandigheden, troffen we deze aan in uitmuntende staat.
  Netjes schoon, nergens schimmelplekken e.d., perfect droog gestaan.
  Dat betekend dat de stalling van zeer goed kwaliteit is, en dat er met zorg met onze camper word omgegaan.
  Via deze weg wil ik alle medewerkers van de stalling heel erg bedanken.

 2. Mijn hemel, wat een klantgerichte service! Onze caravan schoot van de trekhaak. Ga je net op vakantie. Breekkabel stuk, stekkercontact bij trekhaak op de auto kapot, fietsendrager aan gort, caravan verder gelukkig geen schade. VW merkdealer de eerste 6 weken geen tijd. Ronald repareerde alles en om 18:30 stonden we op de camping in Limburg, met een nieuwe fietsendrager. Dit is heel bijzonder, zeker in deze tijd.

 3. Altijd hartelijk en behulpzaam; hele fijne stalling en onderhoud.

 4. Eerste keer voor onderhoud beurt hier mijn caravan gebracht. Zeer vriendelijk ontvangen . Duidelijk doorgesproken wat er moest gebeuren en afgesproken bij bijzonderheden een belletje te geven. Dat hebben ze ook gedaan ivm kapotte sluiting dakluik badkamer, duidelijk uit gelegd wat er was en de kosten. Bij ophalen de rekening duidelijk de kosten en bijzonderheden uitgelegd.
  Ben zeer tevreden en zeker voor volgende keer een aanrader

 5. Beste Ronald , Yvonne en het medewerkers/ onderhoudsteam,

  Onlangs een reparatie laten uitvoeren. Bij nader inzien was het toch nog niet helemaal goed.
  Direct gebeld en Ronald van Zwieten was zo service gericht dat hij het ondanks de strakke planning, wat begrijpelijk is, weer nagekeken heeft en alsnog voor 100% heeft opgelost.
  Wij kunnen met een gerust hart en blij gevoel onze reis beginnen.
  Hiervoor Hartelijk Dank.

  Met vriendelijk groet:
  Jan en Toos Schuurman

 6. Dit jaar weer een bovag beurt uit laten voeren en wederom weer perfect.
  Duidelijke prijsafspraak en top haal en brengservice.
  Tot volgende keer.
  Andre en Monique

 7. Beste Ronald en Yvonne,

  Ik lees zoveel goede recensies over jullie bedrijf dat ik
  wel MOET reageren.
  Vanaf maart a.s. ben ik op zoek naar een stalling voor onze Touring 542.
  Is er een kans dat dat ook gerealiseerd kan worden?
  Ik woon op 10 minuten rijden dus idealer zal het niet worden denk ik.
  Zeker niet met alle goede indrukken die jullie ‘achterlaten.
  Ik hoor graag, groet, Roel

 8. Vijf jaar terug trof mij de foto van de zeer nette stalling met onder iedere camper een lekbak. Daar wil ik mijn camper wel stallen! En dat hebben we al die jaren tot volle tevredenheid gedaan. Nu hebben we de mogelijkheid om de camper thuis droog te stallen en daarmee is er een plek vrij voor uw camper. Van harte aanbevolen.

 9. Dit jaar hebben wij een andere caravan gekocht, die uiteraard weer bij Ronald en Yvonne is gestald. Maar wat een goede service!! We wilden graag de kampeerspullen van de oude naar de nieuwe caravan over huizen, en gevraagd of daar een plekje voor was. Ondanks de drukte hebben ze een plekje gemaakt, zodat we alles over konden huizen. Op de nieuwe caravan wilden we fietsdragers hebben, ook deze zijn vakkundig gemonteerd door de werkplaats. Ook hebben zij bemiddeld bij de verkoop van de oude caravan.

  Vanochtend hebben we de caravan opgehaald voor de vakantie, en als je hem dan zo spik en span ziet staan, dan ben je opnieuw weer blij dat je caravan in goede handen is bij De Stichtse Vecht. Yvonne en Ronald, dank voor jullie goede zorgen en service!!

 10. Lieve mensen
  Marga en ik zijn zeer tevreden over alles wat jullie voor ons doen
  Vergeten om mijn camper te bestellen eff een mailtje of belletje geen probleem kom hem maar halen

  Besteld helaas moeder de vrouw ziek geworden eff bellen geen probleem joh zetten we hem toch weer binnen

  Wij laten ieder jaar onze camper wassen en poetsen en wat denk je zeer tevreden

  Zeker weten als deze mensen zo door gaan dan gaan wij (marga en jan) nr 1448 iedere keer met plezier naar de fam verheul
  Toppie mensen houden zo

 11. Wij zijn zéér tevreden over de werkwijze van Ronald van Zwieten. Wij hadden eerder al een zonnepaneel erop laten zetten. Doordat dit keurig was gedaan, hebben we nu een fietsendrager voor E-Bikes laten monteren. Wat ons opviel, was dat hij e.a moest weghalen in de garage, waar wij niet bij stil hadden gestaan. Alles was weer precies zo vastgezet zoals wij dat zelf altijd doen.
  Ook over de stalling zijn we zeer tevreden. Alles ziet er keurig uit en ze zijn klantvriendelijk. Hopend hier nog jaren klant te kunnen zijn.

 12. Mijn caravan staat al een aantal jaren bij Ronald en Yvonne in de stalling. Helemaal geweldig.Haal en brengservice top. De caravan heeft een onderhoudsbeurt gehad,en dat was ook prima in orde.Ik denk er niet alleen zo over, maar hoor ook vele goede reacties van “caravanners” om mij heen. Heel erg blij met “ de de Stichtse Vecht”.

 13. ” Geweldig, in een woord geweldig” ! Waarschijnlijk door een black-out hebben wij Ronald Verheul woensdag avond gebeld met de mededeling dat we geen gas hadden. Zowel de pitten als de kachel konden we niet aankrijgen. Na wat tips via de telefoon lukte het ons niet. We stonden op de camping in Zwolle en de caravan had juist een ” Bovag ” service beurt gehad. De volgende ochtend om 8.00 uur stond de monteur bij de caravan. Na enkele controles bleek dat de schakelaars in de verkeerde stand (dicht) stonden. Excuses gemaakt aan de monteur en aan Ronald via de mail.
  Hij belde ons later terug met de toezegging ons geen kosten door te berekenen, alhoewel het wel een paar uurtjes (Hilversum/Zwolle visa versa) gekost heeft. Een geweldig gebaar, wat hem wat ons betreft een ” warme….. hand ” toekomt.

 14. Zojuist alle referenties( de 1e staat op de 49e plaats.) na 3 jaar stalling ervaring bij Stichtse Vecht eens bekeken. Wat opvalt is dat ze allemaal positief tot zeer positief zijn. Als je Ronald en Ivonne niet zou kennen zou haast denken dat Ronald hier en daar wat filtert maar daar is volgens mij geen sprake van.
  Ook onze ervaring is 100% positief , goede afspraken , soepele opvolging met afwijkende wensen , duidelijke communicatie en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
  De laatste jaren actuele ontwikkelingen zoals uitbreiding super droge opgeruimde stalling , service en reparatie.
  Nu maar hopen dat de fam. Verheul dit kan continueren maar gezien het nu al vol zitten van seizoen 2018 – 2019 heb ik daar alle vertrouwen in en maak graag nog vele jaren gebruik van hun faciliteiten.

 15. Beste Ronald,

  Wij hebben afgelopen zaterdag 24 maart 2018 onze caravan opgehaald bij jullie stalling en hem daarna op onze vaste plek gezet in Woudenberg. Wij wilden jou nog even heel hartelijk bedanken voor de superschone caravan. hij was heel netjes schoongemaakt wat het ophalen voor ons nog leuker maakte. Nogmaals heel erg bedankt voor het zo zorgvuldig wassen van onze caravan. Wij zien je weer eind oktober.

  Met vriendelijke groeten,

  Wim en Nicki van Eijck

 16. Wat een vrolijke vent die Ronald! Staat altijd met een glimlach voor je klaar!
  Wij stallen nu een jaar of drie en zijn zeer tevreden. Sinds dit jaar maken we ook gebruik van de aanvullende diensten en laten we hem lekker wassen zodat ik niet de hele middag sta te balanceren op een laddertje!
  Top service en uitstekende prijs/kwaliteit!

  Tot snel

 17. Vrijdag 2 juni mijn boot opgehaald, stond prima klaar voor vertrek. Nog geen 3 kilometer verder en verloor geheel mijn boot met trekhaar van de auto, voordat ik van de schik was bekomen was Ronald al aanwezig om de boottrailer te halen, en bij de stalling alles weer gemaakt, zodat ik mijn weg kon vervolgen, NOGMAALS dank.

 18. Super tevreden over de zorg van de caravan, iedere maal de bandjes in orde en een schone caravan. De keuring en prijzen zijn van goede kwaliteit en voortijdig bekend. Hele goede service en kwaliteit. Ruim aanbod in afhalen en brengen. Wij zijn erg tevreden, Ronald en Ivonne doen het geweldig!

 19. Na een winterslaap van 7 jaar mijn caravan door Caravan Onderhoud Stichtse Vecht voor het komende kampeerseizoen klaar laten maken. Duidelijke afspraak gemaakt wat wel en niet zou gebeuren en bij onverwachte reparaties zou eerst met ons gebeld worden en dat is gedaan. het is gewoon een super bedrijf

 20. Na wat stallingen bezocht te hebben kwamen we in 2015 op de fiets vanuit Breukelen langs Ronald en Ivonne. We waren er al snel uit, hier gaan we stallen. Hele aardige familie die ook met je meedenkt. We hebben veel plezier beleefd aan het ophalen.
  Superschoon was onze 30 jaar oude Adria weer.En gelukkig ook nog een beetje hulp bij het aanhaken aan de auto, we zijn daar niet zo bedreven in.
  Nog even en dan gaan we weer richting Gageldijk, medio juni is het zo ver. Voorlopig even de laatste keer, onze goed onderhouden Adria 4252 TD van april 1987 met onder andere mooie voortent, kachel en koelkast komt medio juli te koop.

  We vragen zeker niet de hoofdprijs, oh nee dat zeker niet. Vlg jaar gaan we afhankelijk van onze medische situatie op zoek naar een wat grotere caravan.

 21. Elk voorjaar na een belletje staat me camper netjes gewassen vo stroom voor de deur om weer te genieten van de zomer. Waarvoor mijn dank voor de service!

 22. hallo Ronald en alle medewerkers .
  ik wil jullie hartelijk danken voor de manier waarop jullie onze camper gestald hebben.
  en vooral hij ziet er prachtig uit mooi schoon , lijkt wel gepoetst, en ook binnen in de camper geen vreemde luchtjes ,prachtig hartelijk dank .
  groet fam van de Weerd.

 23. Op 1 maart onze Kabe uit de stalling gehaald. Sinds vorig jaar oktober de caravan bij de Stichtsevecht gestald. In januari gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een bovagbeurt door het bedrijf te laten uitvoeren. We zijn hier erg tevreden over, alles is perfect uitgevoerd tegen een normale prijs. Erg fijn dat dit op deze manier kan.
  De caravan heeft ook een wasbeurt gehad en hij heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.
  We hebben een hele goede indruk gekregen van dit bedrijf, vriendelijke mensen en zeer goede service . Kortom, zeer tevreden.

 24. Afgelopen jaar heeft onze camper overwinterd bij de caravanstalling Stichtse Vecht. Een enorme goede keuze waar ik met een glimlach op terugkijk. Dit bedrijf weet precies wat voor haar klanten belangrijk is. Buiten dat de caravans en campers overdekt, zeer zorgvuldig en veilig worden gestald, is het beheer meer dan voortreffelijk. Dit kenmerkt zich door een goede telefonische bereikbaarheid (ook in de winter) en altijd positief en behulpzaam. Om eerlijk te zijn het is een TOP onderneming die kwaliteit en servicegerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Bent u op zoek naar een caravanstalling op een toegankelijke locatie in het midden van het land? Dan kan ik u caravanstalling Stichtse Vecht van harte aanbevelen!

  Hartelijke groet, Stef Kampinga, Sleeuwijk (NB)

 25. Graag wil ik hier vertellen hoe geweldig Ronald bij de verkoop van mijn caravan heeft bemiddeld.
  Ik hoefde me nergens zorgen om te maken of zelf de onderhandelingen te doen. Dat Ronald allemaal perfect opgepakt. Tot en met het overschrijven van de papieren…allemaal perfect geregeld.
  Dank je wel Ronald voor alle hulp…alleen….ik ga jullie wel missen..:-). Veel dank en liefs en veel succes met jullie prachtige bedrijf..

 26. Na diverse stallingen bekeken te hebben kwam ik uit bij Caravanstalling Stichtse Vecht. Ten opzichte van de andere stallingen blinkt deze stalling op diverse aspecten positief uit. Wij hadden specifieke wensen ten aanzien van de stalling en hier zijn we in goed overleg uitgekomen. Daarnaast komt de organisatie bijzonder professioneel over en staat service hoog in het vaandel. Qua orde en netheid kunnen de andere stallingen in de regio die ik heb gezien hier een voorbeeld aan nemen. Al met al ben ik erg tevreden met deze stalling en beveel ik hem van harte aan!

 27. We hebben nu bijna een jaar de caravan in de stalling staan, en dat bevalt ons erg goed. De service is gewoon erg goed. Ook de samenwerking met caravanbedrijf Marsman is goed. Je geeft aan dat de caravan een onderhoudsbeurt nodig heeft, en alles wordt geregeld voor je. Caravan wordt voor je opgehaald van de stalling, en er wordt keurig gemeld wanneer de caravan weer terug gaat naar de stalling. Ook wordt je keurig op de hoogte gehouden over eventuele extra kosten.

  Vorige week zaterdag hebben we de caravan opgehaald voor de vakantie, en hij stond op het afgesproken tijdstip schoon klaar. Ook werd er even tijd gemaakt om naar het achterlicht te kijken waarom dat het niet deed, zelfs de trekker werd daarvoor erbij gehaald. De oorzaak blijkt uiteindelijk een slechte stekkerdoos van de auto te zijn. Super service!!!!

 28. Goed werk Ronald
  Accu had het begeven en wil je toch verder en heb jij dat voor elkaar gekregen door nog laat achter een accu aan te gaan en nog in de avond geplaatst.
  En dan ook nog wat oppoetsen. Super geregeld!

 29. Beste familie Verheul,

  Grote service van jullie kant, wij kregen de caravan niet aangekoppeld omdat we een nieuwe auto hebben maar Ronald heeft ons uit de brand geholpen en konden we weer op weg. Bandjes waren opgepompt en de verlichting gecontroleerd. Goede service en verder is het ook nog een gezellig bedrijf!

 30. Beste Ronald en Ivonne Verheul,

  Wij hebben onze caravan gisteren opgehaald.
  Prima geregeld.
  Hierbij willen wij onze complimenten uiten voor de wijze waarop de caravan uit de winterstalling is gekomen.
  Tip-top. Niets op aan te merken.

  Ik heb net de stallingsvoorwaarden doorgenomen.
  Wij zijn niet van plan om op te zeggen; derhalve gaan we er vanuit dat we volgende winter weer bij jullie terecht kunnen.

  Met vriendelijke groeten
  Philip
  Hilversum.

 31. Hallo Familie we zijn zaterdag geweest en zag er goed uit we hadden weinig tijd maar nog proficiat met de opening.
  met vr groet jantien&ritch uit huizen

 32. Goedemorgen Ronald,

  hartelijk dank, voor de hele goede ontvangst van gisteren.
  Ik was zeer onder de indruk die ik had van de nieuwe hal.
  Prachtig.

 33. Hallo Ivonne en Ronald,

  Goed georganiseerd het openingsfeest ter gelegenheid van de uitbreiding.
  Succes voor de toekomst.

  Met vriendelijke groet

  Jan

 34. Beste Ronald en Ivonne,

  Afgelopen zaterdag zijn wij bij jullie (geslaagde) opening van de nieuwe loods geweest. Zelfs onze dochter heeft genoten van de crepes, schmink en kleurplaten

 35. Hallo Ronald en Ivonne,

  Wij willen jullie complimenteren over de wijze waarop jullie zaterdag 7 maart jl,

  de opening van jullie mooie nieuwe loods hebben georganiseerd.

  Aan alles was gedacht: natje, droogje en de kinderen.

  Zelfs de zon was geregeld, Petje af hoor !!!

  Wij zijn erg blij dat we de caravan bij jullie hebben gestald, en hopen dat nog jaren te kunnen doen.

  Met vriendelijke groet,

  Soet en Ellen

 36. Zeer goede camper stalling zeer vriendelijke mensen zeer goede service met andere woorden SUPER!!!!

 37. na redelijk veel problemen met stalling 31 in Almere zijn wij hier terecht gekomen , nu na twee jaar zijn wij nog steeds zeer tevreden over de denkwijze van de beheerders, en de grandioze service.
  onze camper was eerst in onderhoud bij Cosmo Almere en dit werd prima door Ronald zo geregeld dat Cosmo Utrecht het overnam.
  nu Cosmo Utrecht er niet meer is heeft Ronald ons gewezen op de mogelijkheid om het onderhoud door Iveco te laten doen ,
  en dat is al goed bevallen voor de apk werd de camper gehaald en weer terug gebracht en gekeurd voor een mooi redelijk bedrag.
  vandaag gebeld met Ronald of ik de camper ook aan de laadstroom kon zetten en hij vertelde dat hij dat zelf al had gedaan.
  wilt u nog meer service .
  Ivone en Ronald hartelijk dank.

 38. Wij zijn zeer tevreden over Caravanstalling Stichtse Vecht.

  Uiterst vriendelijk en betrouwbaar. Zeer mooie, en vooral schone, locatie waar we met vertrouwen onze camper en young-timer aan de zorg van Ronald toevertrouwen. Je geeft eenvoudig op de website aan wanneer je je camper komt halen en hij staat startklaar te wachten op de ruime parkeerplaats. Instappen, zwaaien en wegrijden! Maar ook heel fijn om op zondagavond nog de camper te kunnen inleveren en naar huis te rijden met je eigen auto, die gedurende die tijd veilig op het afgesloten terrein heeft gestaan.

  En om het helemaal af te maken heeft Stichtse Vecht slimme afspraken gemaakt met grote Bovag garagebedrijven die het onderhoud, apk of andere werkzaamheden ( zelfs met een leuke korting ) op zich nemen, inclusief haal en breng service. Zorgeloos is wel de beste omschrijving, zo moet vakantie zijn!

  Marc & Linda
  Hilversum

 39. Een camperstalling waar de klant nog koning is.Een flexibele en service gerichte instelling.Altijd een vriendelijke ontvangst dus een absolute aanrader!!!

 40. Goede verzorgde caravanstalling, waar geen vraag teveel is. Halen en brengen wanneer je wilt en hij staat steeds weer schoon buiten met de bandjes op spanning. Alles te regelen via de website. Top service dank je Fam. verheul

 41. Wij zijn erg tevreden over deze stalling. We hebben veel stallingen gehad maar bij deze loopt alles vlotjes. De beheerders zijn aardige mensen en eigenlijk is niets te veel. Ik onderstreep datgene wat al vaker genoemd is: ze denken met je mee. Ik denk dat we een goede keuze hebben gemaakt!

 42. Vorig jaar eindelijk een stalling gevonden waar wij een goed gevoel bij hadden (werden vriendelijk ontvangen door een mevrouw en gelijk een rondleiding gehad) zeggen wij de stalling dit jaar op omdat de caravan in Spanje gestald gaat worden. Wij hopen dat we in Spanje net zo een stalling vinden.

 43. Langs deze weg wil ik laten weten dat ik super tevreden ben over de samenwerking met Marsman caravan onderhoud.
  Mijn vouwwagen had een vervelend sluiting in de verlichting, soms wel en soms niet sluiting.
  Marsman heeft diverse keren onderzoek gedaan, uiteindelijk heb ik de auto en vouwwagen langs gebracht en is alles naar tevredenheid opgelost.

 44. We maken nu een jaar tot volle tevredenheid gebruik van deze stalling. Superenthousiaste en vriendelijke eigenaren die meedenken en helpen waar nodig.
  Onlangs moest er iets vervangen worden aan de caravan wat via Marsman Caravans geregeld kon worden (tip van Ronald). De dag erna in de stalling al door Marsman verholpen. Top service en terugkoppeling.
  Deze stalling is zeker het aanbevelen waard.
  Blijf zo doorgaan Ivonne en Ronald.

 45. Zelfs nadat ik een fout had gemaakt bij het doorgeven van de datum, stond onze caravan toch na 5 min gewassen voor ons klaar! Met een glimlach worden we steeds geholpen, mooi begin van de vakantie! Dankjewel!

 46. vandaag voor het eerst onze caravan uit onze nieuwe stalling opgehaald. Vader Verheul stond netjes te wachten en hielp met het controleren van de bandenspanning. Wat bleek de banden waren al op spanning en de caravan was super schoon.In de stallingsperiode is de caravan ook nog eens naar Caravandealer Marsman geweest voor een onderhoudsbeurt welke ook geweldig is uitgevoerd. Deze service hebben wij in de 20 jaar dat wij zelf een caravan hebben nog nooit meegemaakt. Een geweldige service van beide bedrijven en een geweldige samenwerking zo. Beter kan je het niet treffen.

 47. Mijn camper stond nog in de stalling, maar moest voor de APK.
  Met hulp en bemiddeling door Ronald is de camper opgehaald door een
  monteur van Cosmo Trucks Utrecht ( ook Fiat dealer ), en na de keuring door
  de monteur weer teruggebracht naar de stalling.
  Superservice ! van harte aanbevolen, bedankt Ronald !

 48. Voor het eerste jaar met de camper in de winterstalling bij Ronald en ik hoop nog vele jaren.
  De stalling is netjes verzorgt, word goed onderhouden en de service is uitstekend!
  Daar kunnen heel wat ondernemers een puntje aan zuigen.

  Met dank Nico

 49. nadat ik al een tijdje gezocht had naar een winterstalling voor mijn klassieker kwam ik bij ronald terecht.na een bezichtiging was het meteen wel duidelijk het zag er erg schoon en profesioneel uit en zag meerderen mooie klassiekers op een rij staan.de zaterdag erop heb ik hem gebracht en ronald had alle tijd om met ons een rondje te lopen en een mooi plekje uit te zoeken,en nu staat hij voor nog geen 3 tientjes per maand droog en schoon binnen de komende winter.mooi bedrijf ronald en yvonne

 50. Net klant geworden en zeer welkom ontvangen. De stalling is ruim, schoon en verzorgd een verademing. Ronald en Yvonne zijn zeer gastvrij en denken met je mee. Een fijne stalling waar ik met een gerust hart gebruik van maak en elke keer als je langskomt is het alsof je al jaren klant bent.
  Daarnaast is de website overzichtelijk, de administratie keurig verzorgd en worden de autos e.d. netjes met voldoende ruimte geparkeerd.
  Al met al zeer tevreden en hoop er nog lang gebruik van te maken.
  Top!

 51. Nu nog een zitje om te kunnen wachten. Ik moet altijd een taxi regelen om mij weer op te halen ( en te brengen!) en ik kan slecht staan,een paar stoeltjes ( Tuinstoelen?) is dat nog een idee?

 52. Vanmiddag mijn caravan opgehaald, deze stond netjes klaar gewassen en al.
  Verder ook via de stalling de caravan een beurt laten geven bij Marsman caravans, dit was super geregeld ! Marsman heeft de caravan gehaald en teruggebracht.
  Caravan heeft een bovag beurt gekregen en op mijn verzoek ook gelijk nieuwe banden geplaatst.
  Super service en een pluim aan mijn naamgenoot en Marsman caravans voor de goede service.

 53. Echt een aanrader als je een goed verzorgde stallingsplaats zoekt. Een hartelijk ontvangst door zeer gedreven en bovenal vriendelijke mensen. Ruime openingstijden. Bedankt Ronald en Yvonne!

 54. Een stalling plek waar service hoog in het vaandel staat De eigenaren zijn zeer vriendelijke en klant gerichte mensen.
  Zeker een aanrader.

 55. Beste Ronald super tevreden met de stalling en de tip, onze caravan te laten onderhouden met een BOVAG beurt via Marsman Caravans. Volgende keer gaat dit weer via de werkplaats van Marsman want we zijn ook goed geadviseerd nieuwe banden enzzz…

 56. Op 09-04-2013 ben ik zo als afgesproken mijn camper op gaan halen.Daarbij wilde ik de aftapplug van de drinkwatertank weer terug plaatsen,daarbij kwam ik tot de ontdekking dat aanzuig unit was afgebroken .
  Om een lang verhaal kort te maken,op het terrein loopt een duizend poter rond (sla lente uitjes e.d. ) die mij zonder water uit de brand heeft geholpen en dat doet een mens toch goed Ronald klasse !!!!!!!!!! en iedereen mag dit weten.
  nogmaals bedankt voor deze service J.N.

 57. fijne stalling we werden leuk ontvangen , ronald heeft ook het onderhoud geregeld en de caravan is ook nog naar de camping gebracht omdat wij er geen tijd voor hadden
  geweldige service waar vindt je dat tegenwoordig nog
  nog bedankt voor de goede zorgen

 58. wij konden zomaar op een zondagavond onverwachts een vouwwagen ophalen,maar ja in de winter en op zondag is het knap lastig om even een stalling te regelen,maar bij deze stalling konden we gewoon terecht…super service en heel vriendelijk ontvangen!

 59. Zeer vriendelijke ontvangst bij de fam. Verheul
  Na negatieve ervaring bij andere stalling,zijn we zeer tevreden om bij deze positief ingestelde mensen onze caravan te hebben ondergebracht.

 60. Afgelopen zaterdag heb ik mijn campertje afgeleverd. Op de “bijrijdersstoel ” heb ik een verrekijker en een aantekenboekje laten liggen. Beiden wilde ik morgenochtend komen ophalen. Neem de reservesleutel mee.
  Als het mogelijk is.
  Groet,
  BN.

 61. was makkelijk te bereiken uit hilversum en de ontvangst was vriendelijk mochten eerst kijken waar de camper kwam klasse voor dit stel ga zo door

 62. Een mooie en goed verzorgde stalling en we zijn heel erg prettig ontvangen door Ronald en Ivonne….een aanrader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer anchor