Referenties onderhoud

Stel een vraag of geef uw mening over onze caravanstalling

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening. Bijvoorbeeld over bereikbaarheid, service, klantvriendelijkheid of onze prijs kwaliteit verhouding.

Nadat uw bericht in behandeling is genomen kunnen we het bericht eventueel anoniem op onze website plaatsen. Op basis van uw mening of vraag, kunnen andere bezoekers een objectief beeld vormen van onze caravanstalling.

14 reacties op “Referenties onderhoud

 1. Vandaag onze Swift Challenger 400 SE opgehaald na een remrevisie.
  Wat een fijn factuur 👍👍 alles prima uitgevoerd👍
  grote klasse wat ons betreft bilijft het “oudje”(1996) daar nog lang in onderhoud.

 2. Dit jaar bovag keuring en onderhoud laten uitvoeren. Caravan laten halen en brengen. Helemaal top. Je wordt netjes gebeld als er iets vervangen moet worden dus geen verrassingen achteraf. Dank jullie wel.

 3. Graag wil ik dus dit even bij jullie melden. De Caravan heeft een prima servicebij jullie gehad en ik heb naamgenoot Ronald al gecomplimenteerd dat hij zo netjes de afspraken nakomt en dat het werk zorgvuldig wordt uitgevoerd!

 4. Wij hadden een lekkend dakluik en konden gelijk ff langs komen . Reparatie is 100% gelukt geen probleem meer bedankt ronald voor deze snelle service wij zijn gelijk weer op weg gegaan gr Piet en Mieke v Hunen

 5. Ronald en ronald ga zo door super service en vakwerk alles gaat in overleg. mooi bedrijf

 6. Na een winterslaap van 7 jaar mijn caravan door Caravan Onderhoud Stichtse Vecht voor het komende kampeerseizoen klaar laten maken. Duidelijke afspraak gemaakt wat wel en niet zou gebeuren en bij onverwachte reparaties zou eerst met ons gebeld worden en dat is gedaan. het is gewoon een super bedrijf

 7. Na de zomer 2016 hebben wij met Ronald Verheul de afspraak gemaakt dat onze BIOD SCOUT (2007) een opknapbeurt kon gebruiken zowel aan de buitenzijde als inside. De buitenzijde vertoonde het polyster op diverse plekken barsten en scheuren al dan niet veroorzaakt door steenslag. Eind november meldde Ronald dat de reparaties aan de buitenzijde klaar waren en konden we bij de stalling van de familie Gram (op hetzelfde terrein als Caravan onderhoud Stichtse Vecht) onze “vernieuwde” BIOD bekijken. We waren en zijn erg enthousiast over het resultaat, hij ziet er weer als nieuw uit.
  Daarna is een nieuwe hordeur aangebracht, en is een winterbeurt//keuring uitgevoerd. De banden worden vervangen zodra het type 2017 leverbaar is. Kijk dat noemen we nu service en meedenken. Bedankt Ronald en Ronald.

 8. Vorig jaar hadden we een tweede hands camper gekocht. Maar toen we onze mooie camper wilde stallen bij onze stalling “Stichtse Vecht” (ook in Maarssen) ontdekte Ronald dat de achterkant en onderkant vochtig en verrot waren. Hij stuurde ons door naar Caravan Onderhoud Stichtse Vecht. Deze hebben een gratis vochtmeting gedaan. Zomaar tussendoor echt heel vriendelijk. De achterkant en bodemplaat waren inderdaad erg vochtig en verrot. Hij adviseerde de camper naar de dealer terug te brengen voor reparatie. Nadat we 4 x onze camper bij de dealer hadden gebracht (waar we hem destijds gekocht hadden) heeft Onderhoud Stichtse Vecht gratis de reparatie gecontroleerd. En dit was niet goed gedaan. Alle vocht plekken en verrotte stukken waren slordig dichtgekit. We waren hier erg ontdaan van. Het medeleven van Onderhoud Stichtse Vecht was hartverwarmend. Uiteindelijk hebben zij de reparatie uitstekend uitgevoerd. Alles is keurig gedocumenteerd wat ze gedaan hebben. Ze hebben ook foto’s gemaakt van de slechte reparatie die was gedaan door de dealer. Afgelopen vrijdag ben ik wezen kijken. Alles ziet er piekfijn uit. Zowel van binnen als van buiten. Een gedegen stukje vakwerk. Zo kunnen wij nog jaren plezier van onze camper hebben. De mensen van Caravan Onderhoud Stichtse Vecht krijgen wat ons betreft vakwerk een 10. Ook wat betreft betrouwbaarheid en vriendelijkheid een dikke 10. Sylvia en Pieter de Hart Zeist

 9. Onze Kip 49 TEB heeft zijn onderhoudsbeurt gehad.
  Alhoewel onze caravan niet bij de Stichtse Vercht op stal staat, zijn wij er wel geweest voor de bovag beurt.
  Immers… Ronald van Zwieten is onder andere een Kip expert! En we hadden wat technische “Kip” vraagjes.

  Alles was prima geregeld.
  Ronald had zelfs het losse plankje in de keuken gemonteerd!
  Dank je wel Ronald!

  Helena

 10. Als een van de eerste klanten van Caravanonderhoud Stichte Vecht de caravan voor de ‘APK’ en een storing in het elektrisch systeem uit de stalling laten halen. Snelle en goede service, reparatie was transparant en dat allemaal tegen een normale prijs. Ook hier een uitstekend resultaat, net zoals de kwaliteit van Caravanstalling Stichtse Vecht. Als oud ‘bedrijvendokter’ mijn complimenten voor de zeer klantvriendelijke medewerkers en leiding van dit caravanbedrijf: Yvonne en Ronald hebben het in de vingers, het is een ondernemersechtpaar met visie dat met enthousiasme word ingevuld. Lof ook voor de operationele kant, Leon in het bijzonder.

 11. Henk en Rieky

  Op 1 maart onze Kabe uit de stalling gehaald. Sinds vorig jaar oktober de caravan bij de Stichtsevecht gestald. In januari gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een bovagbeurt door het bedrijf te laten uitvoeren. We zijn hier erg tevreden over, alles is perfect uitgevoerd tegen een normale prijs. Erg fijn dat dit op deze manier kan.
  De caravan heeft ook een wasbeurt gehad en hij heeft er nog nooit zo mooi uitgezien.
  We hebben een hele goede indruk gekregen van dit bedrijf, vriendelijke mensen en zeer goede service . Kortom, zeer tevreden.

 12. Onze caravan was nodig aan onderhoud toe. Lekkage aan het dakluik, mover had kuren en een totale onderhoudsbeurt was echt noodzakelijk. Duidelijke afspraak gemaakt wat wel en niet zou gebeuren en bij onverwachte reparaties zou eerst met ons gebeld worden. Ronald heeft ons zeker niet teleurgesteld, alle punten tot in de “puntjes” geregeld.

  Wij vinden het ook bijzonder plezierig dat met 1 belletje alles wordt geregeld, de beide Ronalden zorgen voor transport vanuit de stalling naar het onderhoud en terug, kortom, PERFECT. Een aanrader.

 13. Na een winterslaap van 7 jaar mijn caravan door Caravan Onderhoud Stichtse Vecht voor het komende kampeerseizoen klaar laten maken. Naast de BOVAG keuring een zonnepaneel, accu, mover en fietsenrek laten monteren. Mijn complimenten voor het meedenken naar oplossingen, de heldere communicatie, prijsafspraken en vriendelijke ontvangst. Een pluim voor het duo Ronald van Zwieten en Ronald Verheul. Dit caravan onderhoudsbedrijf is een aanwinst voor de Gemeente Stichtse Vecht. Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

footer anchor