Camper Onderhoud

BOVAG Onderhoudsbeurt Opbouw Kampeerauto

Caravan Onderhoud Stichtse Vecht kan voor uw een complete BOVAG onderhoudsbeurt uitvoeren aan de opbouw van uw kampeerauto. Bij een BOVAG onderhoudsbeurt aan de bovenbouw dan moet u denken aan: controle Electra & gasinstallatie, globale vochtmeting en controle van de opbouw (bij deze controle bekijken we de volgende onderdelen; bodem controle, accu’s, waterkranen en -pompen, schoonwatersysteem & vuilwatersysteem, cassettetoilet)

Deze BOVAG onderhoudsbeurt wordt volgens de BOVAG normen uitgevoerd. U krijgt van ons een keuringsrapport en sticker. Hier kunt u het keuringsrapport bekijken: BOVAG-Onderhoudsbeurt-Kampeerauto—opbouw

De kosten voor een BOVAG onderhoudsbeurt opbouw Kampeerauto bedragen
€ 285,- incl. btw en excl. onderdelen.

Naast deze onderhoudsbeurt kunnen wij ook diverse accessoires of reparaties uitvoeren aan uw camper.  Denkt u hierbij aan: zonnepanelen, schotels, airco etc. Wilt u hier meer informatie over, neem dan even contact met ons op!

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt opbouw meldt u zich dan aan via het afspraakformulier.

Motorisch onderhoud & APK — IVECO SCHOUTEN

IVECO Schouten Utrecht is een onderhoudsbedrijf voor het motorische gedeelte van de camper. Als officieel IVECO en Fiat Professional Service-dealer kan Schouten uw camper goed onderhouden, zodat u zonder problemen op vakantie kunt gaan! Naast onderhoud, kan IVECO Schouten ook reparaties en keuringen verrichten van alle denkbare andere merken.

Door de samenwerking kunnen wij er voor zorgen dat uw camper op het door u gewenste moment voor reparatie/apk uit de stalling wordt opgehaald en weer wordt teruggebracht. Zo kunt u er van op aan dat uw camper in goede conditie klaarstaat voor de volgende reis. Sterk punt van Schouten Utrecht is dat u vooraf een offerte krijgt zodat u weet wat het onderhoud of de reparatie van uw camper gaat kosten. Natuurlijk is ook geregeld dat dit vervoer goed is verzekerd zodat u geen onnodig risico loopt.

Plan online een afspraak bij Schouten Utrecht.

of email:  werkplaatsutrecht@ivecoschouten.nl

  • Nu 10% korting op arbeidsloon voor nieuwe en bestaande klanten van Caravanstalling Stichtse Vecht *
IVS+FP
footer anchor