Over ons

Caravan Onderhoud Stichtse Vecht is het nieuwe bedrijf van de familie Verheul die per 1 januari 2016 geopend is. Het onderhoudsbedrijf richt zich op caravans, vouwwagens en op de opbouw van campers. Naast het onderhoudsbedrijf heeft de familie Verheul ook een Caravanstalling op de Gageldijk te Maarssen.

”Sinds september 2012 zijn we op de gageldijk gestart met een Caravanstalling, Nu 3 jaar later willen we ons bedrijf verder uitbreiden, en dat gaan we met dit onderhoudsbedrijf doen. Samen met het team willen we u graag van dienst zijn!”

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende personen: Ronald, Rick, Gerard, Martijn, Krystof, Kees, Wendy, Rick W, Herman en Ronald & Ivonne Verheul. Een jong gedreven team om samen voor u klaar te staan! Zowel om uw caravan bij ons in de stalling achter te laten als het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of een reparatie!

Monteur / BOVAG keurmeester

Hallo, ik ben Ronald van Zwieten, ben 37 jaar en woon in Hilversum. Sinds 1 januari 2016 ben ik werkzaam bij het onderhoudsbedrijf en zal de onderhoudsbeurten aan uw caravan gaan uitvoeren. Sinds 2000 zit ik al in het vak. Als beginnend leerling monteur caravanhersteller ben ik begonnen. Later ben ik aan de slag gegaan als 1ste caravanhersteller en uiteindelijk ben ik chef werkplaats bij een caravan onderhoudsbedrijf in Veenendaal. Ik heb alle papieren tot AMR-keurmeester caravancontroleur, zodat ik het onderhoud onder de BOVAG-normen kan uitvoeren en dus ook mag keuren. Naast deze werkzaamheden ben ik ook jaren betrokken geweest bij de vrijwillige brandweer in Veenendaal en nu actief in Hilversum.

footer anchor