Over ons

Caravan Onderhoud Stichtse Vecht is het nieuwe bedrijf van de familie Verheul die per 1 januari 2016 geopend is. Het onderhoudsbedrijf richt zich op caravans, vouwwagens en op de opbouw van campers. Naast het onderhoudsbedrijf heeft de familie Verheul ook een Caravanstalling op de Gageldijk te Maarssen.

”Sinds september 2012 zijn we op de gageldijk gestart met een Caravanstalling, Nu 3 jaar later willen we ons bedrijf verder uitbreiden, en dat gaan we met dit onderhoudsbedrijf doen. Samen met het team willen we u graag van dienst zijn!”

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende personen: Gerard, Rick, Dave, Martijn, Kees, Wendy, Rick W, Rick, Herman en Ronald & Ivonne Verheul. Een jong gedreven team om samen voor u klaar te staan! Zowel om uw caravan bij ons in de stalling achter te laten als het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of een reparatie!

Monteur / BOVAG keurmeester

Hallo, ik ben Gerard Noordenburg, ben 51 jaar en woon in De Meern. Heb 3 kinderen allemaal jongens in de leeftijd van 17 tot 22 jaar. Sinds 1 januari 2021 ben ik werkzaam bij Caravan Onderhoud Stichtse Vecht. Hiervoor was ik vooral werkzaam in garage op motorisch vlak van campers en vrachtwagens. Vorig jaar ook alle papieren gehaald voor BOVAG keurmeester voor caravans en campers. Verder heb ik ook mijn APK keuringspapieren en de BOVAG keurmeesters papieren voor de opbouw. Ik heb alle papieren tot AMR-keurmeester caravancontroleur, zodat ik het onderhoud onder de BOVAG-normen kan uitvoeren en dus ook mag keuren.

Monteur Schadehersteller

Schadehersteller, Vince Stulp

Ronald & Ivonne Verheul

Wij zijn Ronald en Ivonne, sinds 2000 een stel en al 16 jaar getrouwd. Wij hebben samen 4 kinderen. In 2012 zijn we begonnen naast de tuinderij met het stallen van caravans, nadat alle vergunningen afgegeven waren zijn we in 2014 helemaal gestopt met de tuinderij. Eind 2015 kwam de kans om een eigen caravan onderhoudsbedrijf te starten op een andere locatie, samen met Ronald van Zwieten hebben we een mooi bedrijf opgebouwd. In 2021 hebben we een nieuw pand gebouwd en de werkplaats naar ons eigen locatie bij de stalling gebracht. Daarnaast zijn we ook gestart met schade herstellen aan caravans & campers. Kortom een dynamisch groeiend jong bedrijf met een super gedreven team!
Zonder hun waren we nu niet waar we nu zijn!

Ons team

Ons team bestaat uit de volgende personen: Gerard, Rick, Vince, Kees, Wendy, Rick W, Rick, Herman en Ronald & Ivonne Verheul. Een jong gedreven team om samen voor u klaar te staan! Zowel om uw caravan bij ons in de stalling achter te laten als het uitvoeren van een onderhoudsbeurt of een reparatie!

footer anchor