Route vanuit Abcoude

Caravanstalling nabij Abcoude gezocht?

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om uw caravan te stallen? Of kijkt u al tijden voor een plaats waar u uw trailer veilig kunt achterlaten? Wij bieden overdekte én geventileerde stallingen voor uw caravan, bagagewagen, boot, aanhanger, trailer, camper en/of vouwwagen.

Waar vind ik een caravanstalling in de omgeving van Abcoude?

Een caravan, boot of trailer – ze zijn uiterst handig en zorgen voor véél plezier. Als u het voertuig niet direct nodig hebt, moet u hem toch ergens kunnen stallen. Vaak past zo’n groot object niet in uw schuur of oprit. Wij bieden dé oplossing voor eigenaren van grote Boten, Carvans, Campers of andere voertuigen welke u wilt stallen. De stalling bevindt zich op twintig minuten bij Abcoude vandaan, tussen de snelwegen A27 en A2 en direct naast de Ring Utrecht-Noord. Deze centrale ligging zorgt ervoor dat de opslag goed is te bereiken.

Camperstalling, bootstalling én caravanstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Wat u ook bij ons achterlaat: het staat bij ons veilig. Voertuigen worden geplaatst in een overdekte ruimte, voorzien van de juiste ventilatie. Vanzelfsprekend wordt ons terrein afgesloten én bewaakt. Objecten tot en met een hoogte van 3,5 meter kunnen bij ons worden geplaatst.
Bijvoorbeeld de volgende voertuigen kunnen bij ons gestald worden:

  • Campers in onze camperstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Caravans in onze caravanstalling

Wat is de route vanuit Abcoude?

Vanaf Abcoude bent u binnen twintig minuten bij onze opslag aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

De routebeschrijving vanuit Abcoude: neem de A2 richting Utrecht en sla af bij de afslag Maarssen. Volg de Ring Utrecht tot en met de afslag Maarsseveen. Bij de eerste afslag ga je rechts de Gageldijk op en vindt u ons aan uw linkerzijde.

footer anchor