Route vanuit Breukelen

Zoekt u een stalling nabij Breukelen?

Bent u op zoek naar een geschikte plek om uw caravan te stallen? Kom dan bij ons langs voor een goede, veilige en betaalbare stalling. Voor het stallen van al uw voertuigen kunt u bij ons terecht. Gaat het bijvoorbeeld om een caravan, een boot of een camper? Uw voertuig staat hier veilig. Het terrein is overdekt, permanent bewaakt en goed geventileerd. Uw voertuig kan bij ons gestald worden, zolang u wilt.

Waar vind ik een bootstalling in de omgeving van Breukelen?

Op ongeveer 15 minuten afstand kan uw voertuig bij ons gestald worden. Zodra uw vakantie voorbij is wilt u uw boot, uw caravan of uw camper op een veilige plek achter laten en dat is meestal niet buiten of op uw oprit. Alle eigenaren van een groot voertuig zijn bij ons aan het juiste adres en kunnen hun voertuig voor een lange periode veilig en verantwoord bij ons achterlaten.
Onze centraal gelegen stalling is direct naast de ring Utrecht-Noord gevestigd. Dit is op nog geen 15 minuten rijden bij u vandaan!

Caravanstalling, bootstalling of camperstalling: Alles is mogelijk!

Wij bieden een veilige stalling aan voor al uw voertuigen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Caravans in onze speciale caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Bovenstaande en andere voertuigen, worden gestald in een overdekte ruimte, voorzien van bewaking en ventilatie. De voertuigen mogen een maximale hoogte van 3,5 meter hebben.

Routebeschrijving vanuit Breukelen

Vanuit Breukelen neemt u de A2 richting Utrecht. Volg de N320 borden en vervolgens de borden richting Vleuten. Op knooppunt 6 van de ring Utrecht volgt u de borden naar Maarssen. Wanneer u op de Zuilensering rijd, houd u de N230 rechts aan naar de Maarsseveensepoort. Op de Maarsseveensepoort neemt u na 916 meter rechts de afslag de Gageldijk op. Het adres van onze stalling is Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor