Route vanuit De Bilt

Stalling nabij De Bilt gezocht?

Heeft u een caravan en bent u op zoek naar een goede stalling? Dan kunt u bij ons terecht. Voor eigenaren van een groot voertuig zoals een boot, een caravan of een camper bieden wij een kwalitatief hoogwaardige stallingen aan. Al onze stallingen zijn overdekt, geventileerd en goed bewaakt, zodat u uw voertuig altijd veilig bij ons achter kunt laten.

Waar vind je een camperstalling in de buurt van De Bilt?

Onze stallingen bevinden zich op ongeveer 15 minuten rijden van De Bilt, direct langs de Ring Utrecht. Door de centrale ligging is de stalling altijd goed bereikbaar.
Is uw vakantie voorbij en heeft u een plek nodig om uw campter te stallen? Als eigenaar van een boot, een caravan, een camper of een ander groot voertuig kunt u altijd gebruik maken van onze stalling. Het maakt niet uit of dit een lange of korte periode betreft. Zodra uw volgende vakantie aanbreekt, haalt u uw voertuig weer op.

Caravanstalling, camperstalling en bootstalling: de mogelijkheden?

U kunt alle soorten voertuigen bij ons stallen.

  • Caravans stallen in onze speciale caravanstalling
  • Boten stallen in onze bootstalling
  • Campers stallen in onze camperstalling

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, uw voertuigen wordt altijd veilig gestald. Ons terrein wordt bewaakt, is overdekt en is voorzien van een goede ventilatie.
De hoogte van uw te stallen voertuig mag maximaal 3,5 meter bedragen.

Route vanuit De Bilt

Vanuit De Bilt neemt u de A27 richting Hilversum en Amsterdam en volg vervolgens de N320 richting Maarssen. U gaat de N320 af bij de afslag Maarssen.
Kies de eerste afslag en ga de N230 op. Sla vervolgens af naar de Gandhidreef. Hier slaat u links af de Gageldijk op. Onze opslag vind u hier aan de Gageldijk 29 in Maarssen.

footer anchor