Route vanuit Hilversum

Zoekt u een stalling nabij Hilversum?

Heeft u een camper of caravan en bent u op zoek naar een geschikte stalling? Kom bij ons langs! U kunt bij ons terecht voor een overdekte, beveiligde en geventileerde stalling voor bijvoorbeeld uw caravan, uw bagagewagen, uw boot, uw aanhanger, trailer en/of vouwwagen.

Waar vind ik een caravanstalling in de omgeving van Hilversum?

Het maakt niet uit wat voor voertuig u heeft, als het bij u een sta in de weg is, dan kunt u hem bij ons veilig stallen. Een groot object zoals een boot, een caravan, een camper of ander voertuig past vaak niet op uw oprit of in uw schuur en daarvoor bieden wij de oplossing.
Onze stalling bevindt zich op twintig minuten rijden van Hilversum, tussen de A27 en de N320, direct naast de Ring Utrecht-Noord. De centrale ligging zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Caravanstalling, camperstalling én bootstalling: wat zijn de mogelijkheden?

Het maakt niet uit welk voertuigtype u bij ons achter laat. U kunt erop rekenen dat het veilig en in de best denkbare omstandigheden gestald wordt. Uw voertuig word in een overdekte en geventileerde ruimte geplaatst en het terrein wordt permanent bewaakt. Voertuigen met een maximale hoogte van 3,5 meter kunnen bij ons gestald worden.

Denk voor de stallingsmogelijkheden aan de volgende objecten

  • Campers in onze speciale camperstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Caravans in onze speciale caravanstalling

Routebeschrijving vanaf Hilversum?

U bent binnen twintig minuten bij onze stalling aan de Gageldijk 29.

Neem vanaf Hilversum de A27 richting Utrecht, en neem de afslag N320 naar Maarssen. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag en vervolgens gaat u bij de 2e rotonde links de Gageldijk op.

footer anchor