Route vanuit Woerden

Caravanstalling nabij Woerden?

Bent u eigenaar van een boot, een caravan of een camper? Dan begrijpt u dat het belangrijk is dat uw voertuig ook op een veilige en geschikte plek gestald kan worden. Bij ons vind u een stalling voor alle verschillende soorten voertuigen. Het maakt niet uit: zowel voor een korte als voor een lange periode kunt u bij ons terecht.

Caravanstalling, ligt centraal en nog geen 25 minuten van Woerden

Met het hele gezin in de camper, boot of caravan op vakantie, dat is heerlijk. Uw voertuig wordt in de vakantieperiode actief gebruikt maar de rest van het jaar moet deze zo goed mogelijk gestald worden. Dit kan in uw schuur of voor uw huis op de oprit. Wanneer dit echter geen mogelijkheid is bieden wij u dé oplossing: De speciale stalling bevindt zich op ongeveer 25 minuten van Woerden, gelegen tussen de snelwegen A12 en A2. Het terrein ligt direct aan de ring Utrecht-Noord en is vanwege deze centrale ligging altijd goed bereikbaar. Laat uw voertuig met een veilig gevoel bij ons achter. Uw caravan wordt op de best mogelijke manier bewaard: Het terrein wordt bewaakt, de stalling is overdekt en natuurlijk is deze voorzien van goede ventilatie.

De mogelijkheden: bootstalling, camperstalling én caravanstalling

Elk type voertuig kan veilig bij ons gestald worden. Uw boot, camper of caravan zal gestald worden in een ruimte voorzien van goede ventilatie. Dankzij de permanente bewaking kunt u er van uitgaan dat uw voertuig bij ons in goede handen is. De stalling is volledig overdekt zodat uw voertuig geen schade ondervind van wind en weer. Alles kan bij ons gestald worden. Wel is het belangrijk om te weten dat de maximale hoogte van uw voertuig niet meer dan 3,5 meter mag bedragen. Voor de meest gebruikte stalling-soorten hebben we speciale ingerichtte plaatsen voorradig:

  • Een caravan in onze caravanstalling
  • Boten in onze bootstalling
  • Campers in onze camperstalling

Route vanaf Woerden

Vanaf Woerden neemt u de A12 in de richting Oudenrijn en vervolgens draait u de A2 richting Amsterdam op. Vanaf de A2 volgt u de aanwijzing richting Maarssen. Wanneer u op de ring Utrehct Noord rijdt neemt u de eerste afslag richting de Zuilense Ring N230. Neem vervolgens vanaf de Zuilense Ring de afslag naar de Maarssenveensepoort. Aangekomen op de Maarssenveensepoort, slaat u af na ruim 900 meter rechts de Gageldijk op. U vindt onze stalling aan de Gageldijk 29 te Maarssen.

footer anchor